Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. november 10., csütörtök

Amikor majd....





„Amikor majd az emberek többségének spirituális, felébredt, öntudatra ébredt tudata megérti, hogy nincs szükség a Föld bolygót, ahol élünk, kizsákmányolni, ellát Földanya minden szükséges étellel minket, akkor a lelki béke is magasabb és tisztább lesz ezen a Földön. Minden étel már most is előttünk hever… csak fel kellene venni, észrevenni, tanulmányozni növényeinket, és azok tápanyagtartalmát. Tudatára ébredni annak, hogy az állatok a barátaink, tanítóink, védelmezőink, semmiképpen sem ételeink. Nincs szükség mások vérére vagy húsára, hogy éljünk! Létezésünkhöz egy tiszta, emelkedett tudatosságú bolygóra, tiszta levegőre, tiszta növényi, természetes táplálkozásra, kristálytiszta vízre, oxigént adó fákra, növényekre és más élőlényekkel való békés együttélésre van szükség.”

Szaffina Nagy

Részlet: 3. nyers vegán receptes könyvemből:


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!