Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. szeptember 2., péntek

XX. Vegetáriánus Fesztivál Élménybeszámoló



Szuper volt a múlt hétvégi immár XX.-ik alkalommal megrendezett Vegetáriánus Fesztivál. Óriási érdeklődés volt most is, érdekes előadókkal, workshoppokkal, kiállítókkal. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött, a rengeteg gratulációt, köszönöm, hogy ismét megtiszteltetek az előadásunk meghallgatásával, ez mindig nagy öröm számunkra, ahogy az is, hogy adhatunk! Hétvégén a standunknál ingyenesen lehetett kérni a Regenerációs elemzést, ez volt a plusz grátisz ajándékunk a letölthető könyvek és videók mellett. Óriási volt rá az érdeklődés! Még mi is ledöbbentünk, mennyien jöttek a standunkhoz és kis előadásokat tartottunk folyamatosan és több, mint 200 fő kérte az elemzést, és sokan vasárnap is érdeklődtek lesz-e újra az előadás! Éppen ezért ebben az évben még több helyen megtartjuk az „Ízek, Színek, Élő ételek” című előadásunkat, ami a szervekről, szervrendszerekről szól, a test működéséről, kínai tan szerint, és a színek és ízek szerepéről, melyik szervünket hogyan tudjuk erősíteni, és milyen élő ételeket tanácsolunk. Mivel elég átfogó az információ 40 perc nyilván kevés rá, de igyekeztünk a lehető legjobb tudásunknak megfelelően átadni kisfilmekkel és képekkel együtt. Érdemes eljönni erre az előadásra, mert csak ennél! Egy személyre szabott regenerációs elemzést is felajánlunk grátiszba! Többen megkérdezték, akik nem tudtak eljönni, készült-e videó felvétel, igen készült, várjuk. :) Reméljük az „Izomépítés vegán módra” előadásunk is meg lesz és közzé tudjuk tenni. Folyamatosan tesszük közzé hol és mikor lesz még előadásunk az évben. Orvosi előadási konferenciára is bejutottunk, ami elég nagy szó a nyers vegán táplálkozás területén, és minket is felkértek előadóként! Részleteket hamarosan teszünk fel!

Köszönjük a lehetőséget az Egészség Vár Alapítványnak, Jakus Orsolyának, és Marton Melindának a csúcsszervezést! A rengeteg munkát, és fáradozást! Ezúttal az előadók kaptak ajándékot is, köszönjük szépen!

Ajándékok:




Már készülünk a jövő évi Vegetáriánus Fesztiválra, új előadással, kóstolóval, szakértői szobával, workshoppal, szóval várunk szeretettel jövőre is, és hozz minél több barátot, családtagot!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!