Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. szeptember 25., vasárnap

Everness és Magyarok Sokadalma 2016






„Nagyon köszönöm az elemzést, valamint az egész Evernessen átélt tapasztalatokat veletek! :)
Sok minden igaz rám, nagyon is. Hálás vagyok nektek, mivel sok embernek segítetek az egészséges életmód, szemlélet kialakításában, megtalálásában.
Az angyal meditáció is varázslatos volt!” D. Eszter



Evernessen, az Indián Nyár feltöltésében mind az angyalmeditációnkon, mind az előadásunkon teli sátorral büszkélkedhettünk, csillogó szemű kedves érdeklődök vettek körül bennünket. Köszönjük a jelenléteteket! Nagyon sokat számít minden egyes ember, aki ott volt, és számított ránk! Angyal meditációra vittünk különleges angyal zenét és a szép festett, szimbólumokkal ellátott üvegeinket, ezek főleg este világítottak csodálatosan.







Élveztük a Balaton hűsítő vízét, a ragyogó nap feltöltő erejét, az éjszakai holdfény varázsát, ahogy visszacsillogott a víztükrében, és erővel töltött fel bennünket, csodálatos élmény volt! Találkoztunk kedves ismerősökkel, jókat beszélgettünk, és beszereztünk ismét pár értékes ásványkövet. :)


Vasárnap Magyarok Sokadalmán vettünk részt, hálás szívvel köszönjük a szervezőknek, az Új Egyesség Közhasznú Egyesületnek, hogy nekünk is adtak helyet, hogy gazdagíthattuk és színesíthettük jelenlétünkkel, előadásunkkal és termékeinkkel a rendezvényt. Az Egyesület Veszprém megye és térsége, szélesebb értelemben a MAGYARSÁG érdekében tenni akaró, hagyományait őrző, történetét, kultúráját megismerni vágyó, jelenét és jövőjét formálni kívánó polgárok összefogásaként 2010-ben alakult. Társadalmi munkában hagyományőrző, kulturális, kapcsolatépítő rendezvények szervezésével segítik a termelők és kézművesek egymásra találását a vásárlókkal, építő közösségek létrejöttét.

Több előadó is szerepelt a sátorban érdekes előadásokkal, ezenkívül lehetett csontkovácsolásra, masszázsra bejelentkezni Tuba Gábor Botond szellemgyógyász, csontkovácsnál, akiben mi magunk is maximálisan megbízunk, és jó szívvel ajánljuk. Káli Fénye Csontrakó tanfolyamukra lehet jelentkezni, illetve bejelentkezni kezelésre. Cseke Sándornál meridián tornával frissítette fel az emberek fizikai és energia testét. Asztrológus, sámán dobok, különleges ékszerek (egyet én is becsempésztem, egy aranyozott angyalszárnyat a repertuáromba :) ), könyvek, magyar hímzett ruházatok, házi készítésű szörpök, egészséges édességek, no és a mi asztalkánk a Brokkolival színesítették a vasárnapi Magyarok Sokadalmát. Valóban sokan érdeklődő jött el ezen a szép vasárnapon, amit külön köszönünk mindenkinek!:)



Mi az „Ízek Színek, Élő Ételek”-ről tartottunk előadást, amit sokan érdekesnek tartanak, joggal, hiszen kínai orvostudományról beszélünk, és arról milyen színnel, ízzel tudjuk erősíteni, támogatni a különböző szerveinket, és beszélünk mindig nyers étel receptekről is röviden. Egy kis eső elmosta kissé a standunkat, de olyan sokan rohamoztak meg bennünket hála a Jóistennek, hogy elpakolni alig volt szükség, hiszen mindenki vitt egy-két receptes könyvet.




A nap fénypontja pedig az volt számomra, hogy az előadás után a Mária Rádió készített velem egy interjút. Semmi faxni, semmi felkészülés, egyszerűen, tisztán és érthetően beszélgettünk, a nyers vegán témáról, éppen olyan kérdéseket megfogalmazva és válaszolva, mint ami általában az olvasókban is felmerül. Földesi Gábor volt a riporterem, köszönöm ezúttal neki is a munkáját, és hogy egy, egyórás, élvezetes interjú készülhetett, amit hamarosan ti is meghallgathattok. Megismerhettem kedves családját is, ők is érdeklődtek a vegánság iránt, a böjtölés, tisztítás iránt, örülök, hogy megismerhettem őket is.

Veszprém számomra a hazám. Mindig szeretek itt előadni, fellépni, adni. Ez a város kicsit jobban hazahúz, mint bármelyik más…közelebb áll a szívemhez. A szeptemberi fesztiválok idejét a Magyarok sokadalmával zártuk, és el kell, hogy mondjam, igen sok rendezvényen vagyunk túl, de itt kaptuk a legtöbb figyelmet, törődést az emberektől, a szervezői oldalról, itt örültek nekünk a legjobban és nem csak ismerősök! Idegen emberek jöttek az autónkhoz hogy várnak minket és jönnének az előadásunkra és kell a receptes könyvünk! Egy másik kedves asszony azért vitt meditációs cd-t, mert nagyon szereti a hangomat. Hála és köszönet érte! A Jóisten áldja meg! És áldás ezekre az emberekre, akik ott voltak, akár az Egyesület szervezőjeként, akár előadóként, akár kiállítóként, akár érdeklődőként, hallgatóként, mert itt vasárnap igazi magyar közösséget hoztunk létre, szeretetben, és áldásban!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!