Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. május 10., csütörtök

Tiszta víz és 65.000 Ft Megtakarítás! Érdekel? Naná! :)


Tiszta vizet ma már nem olyan könnyű találni a természetben sem, emlékszem régen forrásvizekből ittunk az erdő mélyén, vagy a csapvíz sem volt még olyan szennyezett, a földekben több volt a vitamin és ásványanyag tartalom, így a megtermelt zöldségek, gyümölcsök is több tápanyagot tartalmaztak. Ma már a legtöbben ásványvízzel próbálják enyhíteni a szomjukat, és bevinni ezáltal az ásványokat. Ha úton vagyunk, valóban jó szolgálatot tehet, de mindennapos használatra akár drága mulatság is…. Nézzünk csak egy példát, egy rövid számolást:

1 fő napi ásványvíz szükséglete 3 liter minimum, az 2 db másfél literes palack.

2 fő esetén az napi 4 üveg.

7 napon át 28 üveg, 4 héten át (1 hónap) 112 üveg.

Átlagosan 60 Ft-ba kerül egy másfél literes palackos ásványvíz, az havi szinten 6720 Ft. Az egy év alatt 80.640 Ft!

A tudatosságra hívnám fel a figyelmet! Ha lenne víztisztító készüléked, akkor ezt az összeget simán megspórolhatod, ha félre teszed! „Á, úgy is elmegy másra!” mondod…. pedig csak felfogás, hozzáállás és tudatosság kérdése az egész…

Vízszűrő kancsókat már elég jó áron tudunk vásárolni, különféle design színekben akár, ami jól passzol a konyhánk egyediségéhez, 3-4 ezer Ft-ért, és szűrőbetétet kell csak megvenni hozzá, az havonta kb: 1000 Ft. Vagy vásárolhatunk 10 ezer Ft-tól már csapra szerelhető víztisztító készüléket, ami ezüstözött szűrő betéttel van ellátva, de vásárolhatunk 500.000 Ft-ért is, határ a csillagos ég…..és a pénztárcánk mélysége….

Egy vízszűrő kancsó gyors, olcsó megoldás, és valóban jól szűri a vizet. Bárhova vihető, hátránya nem csapra szerelhető… Éves szinten ebben az esetben kb: 15.000 Ft-ot visz el a tiszta víz hozzájutása. A 80.000 Ft – 15.000 Ft = 65.000Ft-ot meg tudunk takarítani magunknak!

Mit kezdenél 65.000Ft -tal, ha ez az összeg nálad maradhatna?

Esetleg befizetnéd magad és kedveseded egy wellness hétvégére?

Elvégeznél egy - két tanfolyamot?

Elutaznál belőle egy hétre a Görög tengerpartra?

Nos, mit kezdenél ezzel az összeggel?



Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!