Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. március 9., szerda

Légy Nő a kristályok által



Nagyon sokat tartózkodom nők körében, és tapasztalatom szerint 4 fő témában szoktak segítséget kérni tőlem:

• Termékenység
• Stressz
• Szerelem bevonzása és megtartása
• Egészség
A következőkben egy lerövidített kalauzt kínálok nektek, ahhoz, hogy jobbá tehessétek az életeteket a kristályok segítségével. Igyekeztem az árban könnyen elérhető kristályokból válogatni.
A termékenységet fokozó kristályok: ametiszt, aranytopáz, holdkő, krizopráz, óceán jáspis.
Ametiszt: A hormonháztartás megfelelő működéséért felel, kiegyenlíti a hangulatingadozást, ellazít, lelkileg nyitottá tesz a baba felé.
Aranytopáz: Hatékony segítség a meddőséggel szemben, gyulladások, petevezeték elzáródásoknál is segítség, beindítja az öngyógyító rendszert.
Holdkő: A nem jól működő női ciklust rendbe hozza, rendszeresé teszi, erősíti a női kisugárzásodat, ezzel egyidejűleg erősíti az önbizalmadat is.
Szülés könnyebbé tételénél is nagy szerepe van, nem utolsó sorban arról is gondoskodik, hogy a bőröd szép maradjon. (A holdkövet teliholdkor nem szabad viselni, mert alvási és vizelési gondokat okozhat.)
Krizopráz: Nagy segítség, ha lelki eredetű a problémád. A lelki problémák és a babaváráskor kialakuló stressz, akár gátakat is okozhatnak benned. Ilyenkor lehet hatékony segítség ez a kristály, biztosítja a harmóniát, ami szükséges a megtermékenyüléshez.
Óceánjáspis: Ez a leendő apukáknál hatékony, mert fokozza a spermiumok termelődését.

"A gyermek az öröm, a reménység. Gyenge testében van valami virági, ártatlan lelkében valami égi, egész kedves valója olyan nekünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség." 
(Gárdonyi Géza)



Következő téma, ami sajnos a mai emberek népbetegsége is, a stressz, mely meggátolja a boldog életet. Hiszen mi nők különben is érzékenyebbek vagyunk - persze mindig vannak kivételek. Ahhoz, hogy nyugodtabban állhassunk hozzá az élethez, helyt tudjunk állni a munkahelyen, a családban és még a gyermekeinkre is kellő időt tudjunk fordítani, nagy segítségünkre vannak a kristályok.
Példaként egy pár nyugtató, testi – lelki egyensúlyról gondoskodó kristályt ismertetek veletek: amazonit, ametiszt, ametrin, rózsakvarc, hegyikristály.
Amazonit: Kékes-zöld színű kristály, ha rá nézel, már akkor körbeölel nyugtató rezgésével, elűzi a negatív energiákat. (Visszatekintve előző témánkra: nagyon fontos tulajdonsága, hogy szülésnél a kiugró fájdalmak erejét csökkenti, ami által könnyebben jön világra a baba.)
Ametiszt: Gyönyörű lila színű kristály. Nyugtató hatású, elősegíti a meditációt, stressz oldó hatású és alvászavarok esetén is kitűnő segítség. Rossz beidegződések elhagyását is segíti. (Az ametisztet ne tegyük ki erős fény és hő hatásának.)
Ametrin: Citrin és az ametiszt ötvözete. Stressz és depresszió ellen kiváló, segít önmagunkat elfogadni és, hogy higgyünk önmagunkban.
Rózsakvarc: A szeretet köve. Befogadóbbak leszünk általa, kiegyenlíti érzelmeinket, feloldja a belső görcsöket. Hiszen mint tudjuk, a szeretet a legjobb gyógyszer.

A következő a párkapcsolat: Minden embernek igénye, hogy ne egyedül kelljen átélnie életének boldog, és megpróbáltatásokkal teli időszakát. Nálunk, nőknél ezek a szempontok különösen fontosak.
A kristályok segítségével akár párkapcsolatot is bevonzhatsz, vagy abban is segítenek, hogy el tudd dönteni szükséged van-e a jelenlegi kapcsolatodra.
Ha az amúgy jól működő párkapcsolatodat szeretnéd megóvni a jáde rezgései nagyon alkalmasak erre, mert megnyugtat, elfogadóvá tesz. Ha még nincs párkapcsolatod, akkor a rózsakvarc és a rózsa aura kvarc, alkalmas a párod bevonzására. A rózsakvarc, lágy szeretet energiát áraszt, amit az éppen párt kereső férfi is érzékel és nagy eséllyel párkapcsolat lesz a vége. A holdkő is alkalmas erre, mert kiemeli a nőiességedet és a belőled áradó szépséget és magabiztossá tesz.
Egészségünk megóvása érdekében elsősorban a megelőzésre kell helyeznünk a hangsúlyt. Ez immunrendszer erősítő kristályokkal is lehetséges. Nagyon praktikus megoldás, mert a szépségével a lelkünket is ápoljuk és, ha erős a lelked nehezebben betegszel meg.
Ilyen kristályok a lápisz lazuli, ami vitalizál, ugyanakkor belsőleg is nagyon hatékony. Egy csiszolt kristálydarabot a vízbe kell tenni és kis idő múlva elfogyasztani az immár energiákkal megtelt vizet.
Az ametisztnek és a hegyikristálynak is van erősítő hatása. A hegyikristály a cellulitisz eltüntetésének is hatékony eszköze, a kristállyal masszírozva a kényes területet hamarosan eltűnnek a csíkok.
Nők esetében nagyon fontos időszak a klimax, ami nagyon kellemetlen tünetekkel járhat. Hasznos ilyenkor kalcedonból készült ékszert hordani és citrin elixírjét fogyasztani.
A bőr szépségének megőrzésére a holdkő a legalkalmasabb, meggátolja a korai ráncosodást, a sebekre helyezve gyorsítja a hegesedést.
A nőgyógyászati gondok enyhítésére, gyógyítására karneolt ajánlanék. Hatékonyan gyógyítja a miómát, cisztát. A petefészek gyulladásának és a daganatok kezelésének is fontos része lehet. Ezek az elváltozások kimondottam a nőkre jellemzőek, legtöbben ezekre a gondokra keresnek gyógyírt nálam.
Mindig is a segítségnyújtás állt életem középpontjában. Az angyalok vezettek el a kristályok világába, azóta is gyógyító ékszerek készítésével foglalkozom. Az angyalok által abban az Áldásban részesültem, hogy rúnakövekből is tudok tanácsot adni a hozzám fordulóknak.
Ha érdekel még több gyógyító kristály ékszer, nézd meg a facebookon a „Grabovoj számos karkötők és egyéb kristály ékszerek” oldalt is, itt megtalálod a termékeimet, illetve velem is kapcsolatba tudsz lépni.
Remélem sok nő társamnak tudtam segíteni e cikk megírásával.



Nagyon sok szeretettel: Harangozó Marika segítő

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!