Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. március 7., hétfő

Központban a Nő




Kedves Nő Társam!

Szeretettel meghívlak a Nők Hetére, melyet immáron 6. alkalommal tartunk meg. Olyan kiemelkedő személyeket hívunk meg egy héten keresztül, akik a társadalomban kiemelkedő szerepet töltenek be, az egészség területén. Akiktől tanulhatunk, akik ellátnak minket tanáccsal, akik olyan nők, akárcsak mi magunk, és hasonló gondokkal és gondolatokkal küzdenek, akárcsak mi. Szükség van arra, hogy megemlékezzünk a hölgyekről, azokról, akik nagyon sokat tesznek a családi fészek melegéért, megtartásáért, akik életet adnak, akik keményen dolgoznak önmagukért, és családjuk fenntartásáért, akik helyt állnak a mindennapokban, akik leszerveznek a barátaik, vagy családtagjaik számára szinte bármilyen bulit, akik tisztaságot és rendet tartanak az otthonokban, akikhez szinte mindig lehet fordulni egy jó szóért, egy jó tanácsért! A nő szinte mindennek a közepe! Köré épülnek a reklámok, a világon eladott valamennyi termék, szolgáltatás róluk szól, a könyvek, filmek megtestesítik a női ideált, a családfenntartás, vagy kapcsolatok élén is a nő érvényesül, és az egészség területén is még mindig többet hallunk a nőkről, illetve még mindig többet foglalkoznak magukkal a nők, tehát prevencióban is élen járnak. Kell is nekik, hiszen mind családösszetartók, ők ápolják a lebetegedett családtagjaikat, ők tálalnak mindennap ételt az asztalra, ezért az ő felelősségük a legnagyobb! Tiszteljük és szeressük a hölgyeket! Ezen a héten különböző érdekes és hasznos témával fogunk foglalkozni, ezzel kívánjuk megünnepelni itt a Fűszerkonyhában a hölgyeket. Mert ugye a konyhában sok minden elhangzik…. :) DE, nem csak hölgyeket várunk!

Milyen témákkal várlak és kik lesznek a vendégeim?


Március 7. hétfő: Kálazi Ági, Tradicionális reiki mesterrel interjú videó „Reikivel a női kiteljesedésért”

Március 8. kedd: Kálazi Ági, Tradicionális reiki mester: ”Elengedés”

Március 9. szerda: Harangozó Marika segítő: „Légy Nő a kristályok által”

Március 10. csütörtök: Karacs Ildikó: „Gyógyító hangok, rezgések”

Március 11. péntek: Nagy Szaffina, Életmód tanácsadó, író és előadó: ”Tahiti nők szépségének titka”

Március 11 péntek délután: Nagy Szaffina, Életmód tanácsadó, író és előadó: ”Kényeztető fürdés tradicionális házi szappannal”

Március 12. szombat: Nagy Szaffina ”Fogyjunk együtt”

Március 12. szombat: Erica Meckenzi üzenete

Március 12. szombat Recept Túrógombóc

Érezd jól magad! Érezd magad Csodás nőnek!

Nagy Szaffina

Táplálkozási és Életmód tanácsadó, író és előadó

Gasztro Blog: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/

Gasztro Weblap: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Facebook: http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!