Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. március 9., szerda

Az Élő Ételek Asszonya - Alkotó Nők Magazin interjúja 2 rész.



Az Élő Ételek Asszonya

Alkotó Nők Magazin interjúja 2 rész.

„Felmerülhet az emberekben, ha online letölthető formában kapnak egy információs csomagot, akkor az vajon milyen mértékben tudja majd az ő tudását fejleszteni. Nos, kétféle ember létezik: akit motiválni kell, és aki motivált és motivál másokat. Akit mindennap noszogatni kell, hogy „eddzen már”, hogy „csináljon már valamit”, azon egy személyes tanfolyam sem fog segíteni…”

„Ha az alsó csakrák nincsenek jól működésben hogyan várhatnánk el a felsőbb csakráktól a kiváló teljesítményt? Valóban a szellemi energiák fontosabbak, mint a fizikai, a príma matéria, ám, ne felejtsük el fizikai miben létünket. Nem ok nélkül vagyunk itt a Földön, fizikai megvalósulásban.”

„Leegyszerűsítve táplálkozunk, mindent úgy, ahogy Föld anya ad eledelül, ugyanakkor isteni finom, ínycsiklandozó, és szemet gyönyörködtető szín kavalkádot tudunk létre hozni nyers zöldségekből, gyümölcsökből, magokból is. Mivel természetes életforma, ezáltal a test visszanyeri eredeti önmagát, úgy mond, visszaállítja, reformálja a szervezetet, ezért tud hatékonyan működni egy-egy betegség és abból való gyógyulás esetén.”



Tovább a teljes cikkre:


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!