Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. január 7., csütörtök

Újév, új kezdet….


Kép forrása: http://www.otlet-sziget.hu/

Elbúcsúztattuk ismét az óévet, (remélhetően alkoholmentes, egészséges koktéllal :) ) hogy beköszöntsön ránk az újesztendő! Ilyenkor lelkesen megfogadjuk, (főleg ha valaki másnapos is lett, jókora macskajajjal) hogy megváltozunk…. meggyógyulunk, most már igazán lerakjuk a káros szenvedélyeinket, igazán méregtelenítünk, és több zöldséget és gyümölcsöt fogunk enni, mint tavaly, (és lehetőleg nem sütve, főzve) és egészségesebben fogunk élni, és a konyhapénzt átáramoltatjuk az olcsó, vacak kaják kifizetése helyett az egészséges, minőségi élelmiszerekre. Megfogadjuk, hogy többet fogunk edzeni, bármit is, de mozogjon az a popsi.… elhatározzuk most már igazán tényleg lefogyunk! Állj! Itt STOP!

Legelső feladat: Nézz szembe a tükörrel és szeresd magad! A legtöbben gyönyörűek, és egy modell képet hajkurásznak! Na, jó, lehet van rajtad némi fölösleg…de attól még szerethető vagy… és szép… azt a pár kilót meg tavaszra leadjuk közösen! Jó? Töltsd le ingyen a „Fogyjunk Együtt” programunkat, mely ellát egészséges tanácsokkal.

Második feladat: Szembesítsd magad hol tartasz éppen! Ismerd fel, ha káros szenvedélyek gyötörnek, ha egészséged útjában állsz…..

Harmadik: Határozd el magad! Most már igazán! A szándék egy mélyebb elhatározás! Kezd így az újévet: „Szándékomban áll, hogy….”

És ne csak pusztán üres szavak legyenek… nem… Tessék minden lehetséges okot kizárni, amit csak tudsz…. annyi hiedelem, téves beidegződés terjeng a fejekben, csak az egészséges életmódról, vegánságról, nyers ételekről, edzésekről, fogyásról… hogy az már annyira borzasztó, hogy csak röhögni lehet rajta…. Tévhitekről, felkészülésről, egészséges életmódról, nyers vegán étkezésről teljes komplett 13 hónapos anyagot biztosítunk! Online letölthető tananyag, ételkészítő videók, és receptes könyvek! Évkezdéshez 35 %-os kedvezményt adunk! :)


Kívánom Mindenkinek, hogy teljesüljenek a vágyai 2016 évben, legyen egészség, jólét, bőség, és szeretet! Kívánok minden pillanatodban csodát, mert a csoda Te magad vagy! Csoda minden pillanat! Csoda minden, ami létezik!

"Csak két dologban hihetsz: vagy abban,
hogy a világon minden csoda,
vagy abban, hogy semmi sem az."

Albert Einstein

Engedd meg, hogy újév alkalmából egy csodát mutassak meg neked, egy kedves barátomtól. Ha tetszik, kérlek likeold Facebookon, köszönöm!


Ezzel kívánok Boldog Új Évet!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!