Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. november 2., hétfő

Spirituális Börze 2015 Élménybeszámoló


Amikor kell egy jó hely testednek, lelkednek, szellemednek a felfrissülésre, az új energiák rezgésére, új ismeretek szerzésére, vagy új dallamok befogadására és új érzések megéléséhez, akkor válaszd olyan emberek társaságát, akik már így élnek! Önmagukkal harmóniában, békét teremtve, segítőként, adóként, és akik vágynak mindez létrehozására, önmaguk fejlesztésére, továbbjutására, ők, a befogadók. A Spirituális Börze az adók és a befogadók egyesüléséről szól, a mélyebb megismerésről, a befogadásról az új érzések, tudás birtokában, és az elfogadásról, a régi dogmák és hitrendszerek áttranszformálásáról a tudatunkban és a szívünkben. Mert nem mindenre vagyunk egyformán megérve, ahogy a gyümölcsök a fán, és nem is egy időben! Régen, ami idegen volt, távol állt tőlünk, vagy mást hittünk róla, ma már közeli, ismerős, és nem csak hisszük, de tudjuk és tapasztaljuk is! Ezek azok a régi és új ismeretek, tudás, érzések, amelyek felsőbb szintre vezetnek bennünket!

Érdekes előadásokkal, koncertekkel, és kiállítói standokkal nyitotta meg kapuit a IV. Spirituális Börze.

Egy-két kiállító:


Szervmanók

Aranyos kis plüssfigurákkal ábrázolják a belső szerveket és mesés könyv is megjelent gyermekeknek, hogy jobban megtanulhassák az anatómia alapjait, illetve hogy melyik betegségünk melyik szervvel és lelki blokkal kapcsolható össze. Tanulságos! Orvosi rendelőkbe, iskolákba feltétlen beszerzendő könyv!



Simonváros Katalin, és Czigány Csaba: Egység könyve

Olyan kedvesen mosolyogtak muszáj volt lefotóznom őket! :) Szeretem, aki ilyen életvidám, kedves! Ajándékba matricát is kaptam, köszönöm szépen!

Verses mesés csudi klassz rajzokkal színesített gyerkőc könyv. Miről is szól? „Azokról, amik ritkán, vagy csak alig kerülnek szóba egy családban: megosztás, szeretet, boldogság, felelősségvállalás, hála… Mutassuk be tanulságos történeteken keresztül. Két óvodás korú gyermekkel a középpontban: Pannival és Petivel. Peti? Legyen Bence. Panni és Bence. Igen!”





Ezoterikus, életmód és gyerekkönyvek, angyal kártyák, mandalás színezők, minden, ami könyv és varázslat az Veres Gizellánál megjelenik! Szeretek tőle vásárolni, mert mindig akad valami újdonság és kedvezmény is! Beszélgetünk, és mivel helyben veszem, nincs postaköltség! Rendezvényeken keresd Gizellát! Nagyon kedves, szimpatikus hölgy!

https://www.facebook.com/gizella.veres.35



Enrico, zenei médium új könyvével jelent meg a Spirituális Börzén, öröm volt látni a lelkesedését, örömét ebben a varázslatos új munkájában, szerzeményében! Igen, ezzel én magam is így vagyok, amikor írunk, létrehozunk valamit, egy új terméket, videót, könyvet, bármit, akkor azt olyan lelkesedéssel adjuk át, nektek a befogadóknak!

Könyvének címe: „A Jelenné váló jövő”


Gyönyörű mandalás cd-i is sorakoztak asztalánál, bele lehetett ott is hallgatni, sőt délután koncertet is adott!



Kálazi Ági tradicionális reiki mester is képviseltette magát a Spirituális Börzén, „Nyugalomra lelni és látni a tökéletességet” című előadással és reiki kezelésekkel várt minden kedves érdeklődőt. Aki szeretne gyógyítást tanulni, vagy önmagát megtalálni, békességre lelni, az bátran keresse Ágit, szeretettel és fénnyel fog fogadni mindenkit! Most induló Tradicionális Reiki Tanfolyamra még van hely! Budapesten és a Királynék városában is!



A sötétedésbe átlépve átélhettük a zengő csodát Karacs Ildikó mantraénekes és művészeti terapeuta gyönyörű hangszálain keresztül! Hangja felszabadít, utat tör minden bennünk megbúvó gátnak, és feszültségnek, felszabadítja azokat a teremtő erőket, melyekkel megújulni vagyunk képesek, ugyanakkor megtisztít és lecsendesíti az elmét…. a hang, amit ő szolgáltat, az maga a csoda! Az Isteni Csoda! A közös mantraéneklés előtt, vendégelőadóként, spirituális tanító, Thuróczy Róbert tartott rendkívül érdekes előadást „A hét csakra misztériuma és a mantra meditáció jelentősége” címmel. Cd-ket Ildikónál lehet beszerezni, illetve további koncertekre jelentkezni, hogy személyesen is átéld ezt a csodát!


Mi 12 órakor tartottunk előadást „Tisztító energetizáló ételek” címmel, a nyers ételekről, de legfőképp a spirituális szemszögből, megélésről beszéltünk. Hiszen aki fejlődik, változik, annak nem csak lelke, szelleme, de teste is jelentősen javul, áttranszformálódik. És ilyenkor bizony egy-egy lelki operáció után felnyílhatnak fizikai síkon is a betegség gócai… Ha pedig nem… akkor is feltétlen tisztítsuk, erősítsük, és tápláljuk a testünket, még ha az fizikai porhüvely is és egyszer levetjük, mint egy ruhát, hiszen jelenlegi feladatainkhoz ez ad fizikális erőt, segítséget, hogy ellássuk e Földi síkú feladatainkat, küldetésünket, és végtére is ez lelkünk, szellemünk tartója, temploma!

Egyet értek Thuróczy Róbert spirituális tanítóval, aki megemlítette előadásában, hogy sokan gyorsan akarnak fejlődni, átugorni a lenti csakrákat, hogy aztán egyből a spirituális egó színeiben és tudásában tetszelegjenek…. csakhogy elfejtik…. hogy ahhoz, hogy feljussunk, és megnyissuk a harmadik szemünket, a belső látásunkat, vagy megnyíljon a korona csakránk, és az égi információk, ahhoz bizony rendbe kell szednünk és megfelelően tisztítanunk a többi csakrát is, mint pl: gyökér, szakrális, napfonat csakra. (Most erre külön nem térnék ki.) Ezzel én is szembesülök… sokan spirituálisnak mondják magukat, mesternek, és valóban elvétve akad is közöttük jó tanító, kiben van némi alázat is… de egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány foglalkozik EGYSÉGBEN önmagával. Fizikai, szellemi, lelki, energetikai…. Na erről volt szó… és erről szól az 1. Tanfolyamunk anyaga is… a szellemi felkészítésről.. mert amíg nem készülsz fel egy adott dologra, addig az nem nyílik ki előtted és el nem éred! (Számomra ez kicsit olyan, mintha valaki sárosan, koszosan hirdetné, hogy ő spirituális tanító… vagy tanítvány) hozzátenném a vegánság csak egy láb…. mi valóban igyekszünk úgy élni a mindennapokban munka mellett is, hogy mind a négy területet fejlesztjük, erősítjük, és tisztítjuk. És erre a tudatosságra hívtuk föl most is a figyelmet. A helyesen válaszolóknak pedig Pozitív újságot, és 2016-os kártya naptárt adtunk ajándékba! Jó hír! Az előadásról készült felvétel!!! Ezt közzétesszük majd..


Asztalunknál pedig játszani lehetett, ajándékokért, könyveimet dedikáltam, és meditatív cdkhez adtunk csakrás könyvjelzőt… ami nagyon jó sikerült, és rendkívül örültek neki az emberek!

Köszönöm, hogy ott voltatok! Hogy ismét telt terem várt minket, ez mindig jól eső érzéssel fog el.. Köszönöm a támogatást mindenkinek! Külön köszönjük a részvételi lehetőséget Laczkó Zsuzsának és Veres Lászlónak a 108 Mantra Központ alapítóinak.


Jövőre ismét várunk Benneteket szeretettel előadásainkra, tanfolyamainkra! Addig kövessetek minket online! Online bármikor lehet csatlakozni a tanfolyamhoz, vagy könyvet rendelni, vagy egyszerűen csak olvasni nálunk érdekesebbnél - érdekesebb témákat, nyers recepteket.

Szeretettel: Szaffina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!