Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul májusban

Jelentkezz május 31.-ig online 2500 Ft/ vagy 3000 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. augusztus 17., hétfő

Örömünnep a Teljesség jegyében„Jöttünk, láttunk, visszamennék” Talán ezzel kellene indítanom… Fergetegesen jó volt! Örömteli volt újra látni régi arcokat, és olyanokat, akik engem kerestek az Örömünnepen! Köszönöm mindenkinek a részvételt, hogy odajöttek hozzánk, az előadásunkra, és hálás vagyok minden egyes könyv elvitelért! Köszönöm a sok szerető ölelést, bátorító, dicsérő szavakat, és azt a megannyi sok puszit és figyelmességet!


Kálazi Ági és Gecs Mónika a rendezvény fő szervezői, de mivel olyan csodálatos élmény volt őket látni, inkább azzal a névvel illetném őket, hogy az Örömünnep menyasszonyai.

Karacs Ildikó hangja nyitotta meg az Ünnepséget, és a későbbiekben is őt hallhattuk.

https://www.facebook.com/ildiko.karacs.18


Tűzvirág nyitó tánc, dobolásra.Ma-uri táncot láthattuk és sajátíthattuk el egy kicsit….Káli Fénye sátorban masszázst, csontkovácsolást lehetett igénybe venni, megtapasztalni Tuba Gábor Botond és tanítványai áldásos kezét. Botonddal készült férfi hétben két videó is, csontkovácsolás és masszázsról, azok jótékony hatásairól.


Zsuzsa és Laci sátrában mandalás pólók, nepáli kézműves füstölők, ékszerek, hangtálak varázsoltak el bennünket.


Harangozó Marika kristálykövekkel, ékszerekkel várt mindenkit.

https://www.facebook.com/marika.harangozo.9


Arc és testfestést gyerkőcöknek, felnőtteknek Stupián Józsefné Renátánál lehetett kérni, amire nagy volt az igény….. :)

https://www.facebook.com/reni.stupianne


Környezet és energiatudatos építészeti tervezésről lehetett érdeklődni, épületenergetikai tanácsadást lehetett kérni Kazinczy Gyöngyvértől, okleveles építészmérnöktől, aki nem mellékesen szintén nyers vegán! :)Nálunk ismét lehetett könyvet kérni, személyesen dedikáltam, nagyon jó érzés volt, hogy egyre többen jöttek úgy oda hozzám, hogy kifejezetten engem vagy a könyveimet keresték! Áldás minden ilyen ember számomra! Köszönöm még egyszer! 
Aki pedig részt vett az előadáson, és ügyesen válaszolt a kérdésekre, kapott ajándékba Pozitív újságot, amelyben szintén írtam cikket.


És még egy kiemelendő dicséret a veszprémieknek! Ilyen még nem volt! Mindenki hibátlanul töltötte ki a Játék-kvízünket, ami szintén azt bizonyítja, hogy egyre többen olvasnak minket, egyre tudatosabbak, okosabbak, ügyesebbek az emberek! Ajándékainkat küldjük a helyes megfejtőknek!Jövőre várlak benneteket újra ugyanitt!!!

Aki pedig még nem volt, mindenképp látogasson el ezen a napon a Királynék városába, az én szülővárosomba, hogy találkozzunk, és ismét együtt örülhessünk!

Még több fotó megtalálható a Facebook oldalamon Örömünnep albumban.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956323401075851.1073741847.164313450276854

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!