Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul júliusban

Jelentkezz július 31.-ig online 2990 Ft/ vagy 4990 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. július 28., kedd

Spirituális Börze ÉlménybeszámolóA 2015 Júliusi Spirituális Börze a Kincsem Lovas parkban, Tápiószentmártonon lett megrendezve. A kiállítók, tanácsadások mellett értékes előadásokat hallgathattak meg a résztvevők. Öröm látni egyre többen gondolkozunk másképpen, pozitívabban, örömtelien, egyre többen vágynak a spirituális útra, a belső önmaguk megtalálásához, és olyan emberek társaságára, akik már ezen az úton járnak, és tanítanak.

Kálazi Ági reiki tanítómester tartott színvonalas előadást, az elfogadásról, a bennünk lévő gátak feloldásáról. A tudat térképen fantasztikusan bemutatta mennyire alacsony a rezgése negatív gondolatoknak, érzéseknek, és mennyire megtudjuk emelni a rezgésszámunkat azzal ha önmagunkon dolgozunk, megélünk, elengedünk, változunk, és eljutunk a szeretet, öröm, béke, megvilágosodás állapotába. Az előadás végén mindenki kapott egy ajándék kis üzenetet, amit haza vihettünk! Köszönjük szépen! (http://kalaziagi-reiki.hu/)


Mi Karesszal szintén az energiáról beszéltünk, hogyan tudjuk az étkezéssel megemelni az energiaszintet, és mi is azaz életelixír, amit áttudnak adni a nyers zöldségek, gyümölcsök. Beszéltünk a négy fejlődési szintről is a táplálkozás szempontjából, és hogy mire lenne érdemes oda figyelni, milyen gondolatokra, érzelmekre, és a fizikai erőnlétünkre is.
Mi is adtunk ajándékokat! A helyes válaszadók pozitív újságot kaptak, illetve az asztalunknál dedikáltam könyveimet, és akik kitöltötték a kvíz játékunkat szintén kaptak ajándékot, amit a héten küldünk is!

Asztalunkról természetesen most sem hiányozhatott a Brokkoli! :)


Oszlánczi Renáta horgolt színes játékokkal, mandalákkal, függő díszekkel varázsolt el bennünket. oszlanczi.renata@gmail.com
Az Iránytű Kézműves Ezotéria Bolt gyönyörű saját készítésű mandalás táskákkal és képekkel várt minden érdeklődőt.
Szaffina fűszerkonyhája (mi) nyers vegán ételek receptes könyveivel, ajándékokkal, meditációs cd-kkel vártak mindenkit!

Íriszdiagnosztikai mérést is lehetett igénybe venni, ami a szem hártyájának beható vizsgálatát jelenti, sok információt megtudhatunk a szemünkből, betegségek, hiányok, múltbéli szervelváltozás, illetve jövőbeli lehetséges gyengülések, melyekre érdemes odafigyelni. Szóval ahogy mondain szokták: „a szem a lélek tükre”, érdemes elmenni egy ilyen vizsgálatra. www.adjegeszseget.hu
Személyes masszázst, feltöltődést lehetett igénybe venni Borbélyné Pataki Évától, kozmetikus mestertől. Tanácsokkal látott el minden hozzá érkezőt, finom illóolajokat lehetett vásárolni tőle. Aki szeretne bejelentkezni hozzá, és megtapasztalni csodás kezeit, itt teheti meg: 20/209-67-38Iván Erikánál jósoltatni lehetett és csodás ékszerek sorakoztak az asztalánál : )

A Bioenergetik kiadó könyvei közül böngészhettünk….


A Boróka Ékszerek ragyogtak a napfényben, ezüstök, és kristályköves csoda szép ékszerek, fülbevalók, nyakláncok, karkötők. www.gyogyitoekszerek.huBenny ismét nagyon jól pózolt nekünk! A kristálykövek, ásványok, akkor Benny! Olyan szín kavalkádot hozott nekünk ismét, és olyan elbűvölő csodaszép köveket, ékszereket, hogy az csuda! Öröm volt őt is, és a különleges portékáit is látni!

Sok más látni való is akadt…. aki lemaradt a Spirituális börzéről, azoknak már most eláruljuk, a következő október 31.-én szombaton lesz, a Magnet Házban, ismét találkozhattok velünk!

Köszönjük Laczkó Zsuzsának és Veres Lászlónak, hogy mi is ott lehettünk, emelhettük a nap színvonalát!

Aki pedig lemaradt az előadásokról vidéken hamarosan megismételjük! Veszprémben lépünk föl az Örömünnepen, Kálazi Ági szervezésében! Várunk Benneteket ott is ajándékokkal, dedikálással!Itt a nyár és jobbnál-jobb programok, rendezvények várnak Rád! Irány ki a szabadba! Ha szeretnél találkozni velünk, akkor kattints ide és megtudod, hol találkozhatsz velünk!

A képek egy részéért külön köszönet Nagy Ágnesnek : ) 

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!