Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. május 12., kedd

Felhívás!



1. Eladnám a kézi présgépet! Ár alatt: 11.000 Ft. A présgép kitűnő esztétikai és működési állapotban van. Gyümölcsök, zöldségek és búzafű préselésére is tökéletesen alkalmas. Pillanatok alatt szétszedhető és tisztítható. Nem tartalmaz fémszűrőt milliónyi lukkal, amibe beleragadnak a rostok és amit csak kefével lehet fáradságosan megtisztítani.

2. Saját termesztésű búzafüvet lehet nálam kapni, ha valakit érdekel! Messze ár alatt adnám…. 300 gramm 1500 Ft, vagy 100 gramm 500 Ft (ez kevés, egy adag, kipróbálásra). Rendelés az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címen "Búzafű" tárggyal!

3. Programokról hamarosan küldök hírlevelet! Figyeld a postádat és a facebookot, és blogot! Hol találkozhatsz velem legközelebb?

4. Búzafű termesztésről és csíráztatásról van saját hang és írott anyagunk: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/termeke/7-vegan-oktatoanyag Külön is megvásárolható! Hamarosan kedvezményesen!

5. Május 27.! A blog születésnapja! Kedvezményekkel, Vegán sulival várunk Benneteket! Most érdemes elkezdeni! Részletek hamarosan

Szeretettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!