Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. január 26., hétfő

Új férfiideál hódít


Napirendje szigorúan kötött volt: hétkor ébredt, kilenckor feküdt, ugyanabban az időpontban étkezett és pihent.
Az emberek egy része a pénz, gazdagság alapján ítéli a sikert, másik része a hosszú élet alatt eltöltött boldog napok száma alapján.
Kinek van igaza? Mindegy, leírom mindkettőt.

A férfi aki pénzt visz haza a családnak, az a fontos, minél többet vihessen haza, akkor megvan a nyugi otthon.
Ehhez egy dolog kell: csak hosszútávban szabad gondolkodni! (Felejtsd el, hogy mi a napi, mi a heti vagy havi teendőd. Gondolkozz el azon mi a célod 50 évre...a sikeres üzletEMBEREK így gondolkodnak)
Ha megvan a célod, hogy 50 év alatt Te leszel az a valaki aki ezt és azt véghezvitte, el kell gondolkodnod azon, hogy érheted el célodat, a végét, az 50 évet. CSAK EGÉSZSÉGESEN!
Amit eszel azzá leszel, ezért a táplálkozás a legfontosabb a hosszú élet eléréséhez, és ehhez nem kell eleve milliomosnak lenni.

Az idézet egy férfiről szólt, aki nem volt vega mégsem evett húst csak hetente egyszer, nem volt nyersevő, de amilyen zöldség vagy gyümölcs vagy épp saláta volt, azt frissen ette, és mindennap evett almát...sokat.
A neve John Davison Rockefeller a Világ valaha élt leggazdagabb embere AKI 98 ÉVES KORÁIG ÉLT, betartott puritán diétájával!

(Személyes véleményem, hogy ha pénz, üzlet van a dologban akkor lesznek vesztesek is, ezért sokan nem szeretik Johnt, azoknak azt ajánlom hogy a hosszútávú gondolkodás mellett tanuljanak meg könyvelni is, mint ahogy ő is tudott)

Összefoglalva John is úgy gondolta:
Az a sikeres aki sokáig él (látja ahogy felnő sok gyereke, unokája, dédunokája) aki mást mond hazudik. Manapság az is siker ha van az embernek pénze, de az is csak hosszútávon értelmezhető, mert ugye ha könnyen jött, könnyen megy.

Egyél minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, zöld levelest, akkor hosszú életű leszel, tisztán fogsz gondolkodni és pénzt szerezhetsz ezzel, és még a libidód is kiemelkedő lesz, így a nők imádni fognak.

Takács Ákos Az Élet Étterme tulajdonosa



GLC BETEGEKNEK INGYENES TANFOLYAM FEBRUÁR 2.-3.-4.-5. (18:00 és 19:00 órakor)
MEGTANULHATTOK GLUTÉN ÉS CUKORMENTES KENYERET ÉS ÉDESSÉGET KÉSZÍTENI. GYERTEK!

Feltétele: Hívd meg 5 GLC beteg vagy túlsúlyproblémás ismerősöd és oszd meg a posztot.
Jelentkezni lehet személyesen V. Garibaldi u. 5. Az Élet Éttermében. Egészségesen élni öröm.

Takács Ákos, Az Élet Étterme tulajdonosának felajánlása
a Nyereményjátékunkban:

„a világ legfinomabb tortáiból egy válogatás”.

Szeretnéd megnyerni?

Azok vesznek részt a nyereményjátékunkban, akik megosztják, likeolják, Szaffina Fűszerkonyha oldalt és a FÉRFI HÉT promóját, vagy egy cikket, videót, a FÉRFI HÉTEN belül, Facebookon, és akik 5 ismerősüket meghívják a rendezvényre! 

Figyelem! Kedves Olvasóink! Most lehetőségetek van, hogy ezen a héten belül kiválasszátok a számotokra legjobban tetsző cikket, videót, témát! A legtöbb szavazatot kapott cikkíró is kap ajándékot! (Őket Február 8-ig lehet likeolni, és az nap este lesz kihirdetve is!) Szavazás: likeold a megjelenő cikket! Aki a legtöbb likeot kapja az győz vasárnap (február 8.ig) estig! 

Ezenkívül, MOST MINDENKINEK lehetősége van elkezdeni online VEGÁN TANFOLYAMUNKAT FÉRFI HÉT alkalmából akciós áron, vagy kérni személyre szabott REGENERÁCIÓS ELEMZÉST kérhet extra kedvezményesen, plusz adunk még hozzá egy MEDITATÍV CD-t is ajándékba! De csak február 1.-ig él ez a lehetőség! (Fizetni ráérsz 8 napon belül, addigra megjön a fizud is :),  csak szólj, rendelj, mert utána teljes áron juthatsz csak hozzá.)

FÉRFI HÉT a Szaffina fűszerkonyhájában.

... Mert egy konyhában sok minden elhangzik és sok minden meg is történhet… : )




Szeretettel várunk!

Holnapi program:

Járay Gyula, Euro Medica rendezvényszervező, www.emedica.hu

„Használati útmutatás nélkül jöttünk erre a világra.
Életünk arról szól, hogy megtanuljunk helyesen cselekedni.”

Délután:

Nagy Károly, Táplálkozási és Életmód tanácsadó, a Szaffina fűszerkonyha szerzője,: 






„Kedvenc receptjeim férfi szemmel”

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!