Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul júliusban

Jelentkezz július 31.-ig online 2990 Ft/ vagy 4990 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. szeptember 11., csütörtök

Vegetáriánus Fesztiválon voltunk


Augusztus 30.-án és 31.-én megtelt a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ, egészséget hirdető és követő kiállítókkal, termékekkel, könyvekkel, táplálék kiegészítőkkel, füstölőkkel, bio ételekkel, gyertyákkal, újságokkal, cd-kel, gyógynövényekkel, és sok-sok olyan emberrel, akik vegetáriánusok, vegák, vagy érdeklődnek az egészséges életmód iránt.


A színház terem pedig mindig telve, lelkes hallgatókkal várta azokat a vendégelőadókat, akik már élen járnak az egészségköveteként a világban. A nyers vegánságról Lénárt Gitta, a Vagány Vegánok, és jómagam is tartottunk előadást. Az előadás felvételét ki fogjuk küldeni hírlevélben. Így érdemes feliratkozni : )

Én arról, hogy hogyan váljunk nyers evővé, milyen fejlődési szinteken megyünk keresztül, hogyan változunk, és milyen energetikai szintet érünk el. Rövid kisfilmmel nyitottunk és zártunk, és a végén a taps és a sok gratuláció sem maradt el, amit ezúton is nagyon hálásan köszönök! : ) : ) : )


Az előadás előtt és utána is lehetett hozzám jönni a standhoz, dedikáltam az 1. receptes könyvemet és 2. receptes könyvemet, mellé pedig ajándékba adtunk meditációs cd-ket, aminek nagyon örültek az emberek. Karesz is nagy segítségemre volt, rengeteg kérdésre válaszolt, nem győzte a sok-sok érdeklődőt. : ) Hidegen sajtolt Biogold olajakat is lehetett vásárolni, ezeket egyébként minden rendezvényünkön lehet kapni.

Minden kiállítót nem tudok felsorolni, de akikkel közelebbi kapcsolatba kerültünk, és kedvesek voltak, azokat itt feltüntetem:Réparetek, finom vegán sós krémeket és krékereket árultak, illetve lehetett kóstolni is náluk. Mi is kaptunk kóstolót, amit nagyon köszönünk! Fincsi volt!

Bálint cseppek, a hidegen sajtolt rengeteg sok féle kis olajaik mellett, elődrukkoltak egy különleges módon szárított gyümölcsökkel, amit a Nasanal kifejlesztett technológiával készítettek, a lényege, hogy nem tipikus száraz, kemény gyümölcsöt kapunk, hanem egy finom, puha gyümölcsöt, olyan mint a friss. (Ez a technológia, akárcsak az aszalványoknál azért lehet jó, mert nem mindig kapunk friss szilvát, vagy epret, bár az is igaz mindig a friss árura kell törekedni, no, de azért az aszalt sárgabarackot, szilvát szeretjük mi is használni, főleg télen.)


A Thermomix mellettünk lévő kedves stand szomszédaink voltak, két napon keresztül, érdemes megnézni a honlapjukat, illetve a terméküket, mert ha esetleg valaki még hódol a főzési szokásainak, velük egészségesebb harapnivalókat tud összedobni a konyhában. Ezt az aranyos répát is nálunk fotóztam.


Náluk is lehetett kóstolni, bőséges finomsággal készültek, csak úgy fogyott….


Vagány vegánok is tartottak előadást, és a standjuknál is lehetett tanácsot kérni, kérdezni.


Íme a mi standunk, nyers vegán életmódról, egészségről. Olajak, cd-k, 1. vegán receptes könyv, 2. vegán receptes könyv, ajándékok, vegán tanfolyam, tanácsok várták az oda érkezőket. Dedikáltam, és válaszoltam a sok-sok kérdésre. Akinek volt kedve, és bátorsága megnézhette a test tömegindexét is. : ) Illetve feliratkozhatott a hírlevelünkre, amiért plusz ajándékok járnak!


Élet magazin szerkesztői is kiállítók voltak, és nem csak a pozitív emberek újságjával, de több érdekes könyvet is hoztak magukkal, hihetetlen olcsón! Érdemes volt szemezgetni náluk, mert igazi kincsekre lehetett bukkani… gyorsan fogytak is a könyvek, újságok…


A 108.hu szerkesztői is képviselték magukat a rendezvényen, nagyon kedves, barátságos embereket ismertem meg bennük, és örömmel nyugtáztuk mi nők mennyi hasonlóság van köztünk! : )


Florasense standjánál isteni finom illatú gyertyák, füstölők fogadták a vendégeket, illóolajok, és mécsesek.Kövi Szabolcs, zenész is megtisztelt minket vasárnap, a színházteremben tartott koncertet. Szabolccsal készítettem videó interjút a 2014.-es Férfiak Hetében.

Fergeteges volt, izgalmas ez a két nap, mondhatni zsúfolt, mindig mozgásban voltunk, és az emberek is. Néha tumultus alakult ki és alig tudtunk haladni az aulában, de szuper volt, és jövőre is visszavárunk benneteket! Sőt kérem, hogy mindenki hozzon legalább egy barátnőt, barátot, családtagot magával, mert egyre többen leszünk, egyre többen hallanak érdekes információkat, egyre többen térnek át az egészségesebb életmódra, ki így, ki úgy, de valami történik ezután az biztos, ha valaki ide eljön! Valami elkezdődik mindenki életében, van akinek folytatódik, és új embereket ismer meg.

Külön köszönöm Jakus Orsolyának, hogy részt vehettünk kiállítóként és előadóként is a Vegetáriánus Fesztiválon. Hálás vagyok a videó felvételért is, amit hamarosan remélem mi is megkapunk és láthatják azok is, akik nem tudtak ott lenni élőben! Köszönöm a szervezőknek a remek munkát, és az ajándékot is! Kaptunk mind a ketten egy Hála naplót, melyben Bagdi Bella kedves, szívhez szóló idézetei adnak inspirációt, és lendületet minden napra. Ezt a www.holnaplo.hu oldalon lehet megvásárolni, illetve hasonló határidőnaplót is. Igazán hálás vagyok érte!


Még valakitől kaptam ajándékot, még pedig a Lélekpillangótól, mert hogy csinosan voltam felöltözve, és pillangók is voltak a ruhámon. Lélekpillangó matricákat kaptam, melyekből már fel is ragasztottam párat. : ) Kedves emlék, köszönet érte! Mikor rájuk pillantok mindig az öröm, és a boldogság jut eszembe! : )Hálásan köszönöm Karesznak, hogy mint mindig most is ott volt velem a standnál, helyt állt, és sokat segített, nélküle ez nem valósulhatott volna meg! : )


Remélem jövőre ismét ott lehetünk a színpadon, és a kiállítók csarnokában is! Ígérjük nem okozunk csalódást! : ) Unatkozni nem fog senki! Hasznos információkkal várjuk ismét az érdeklődőket!

Most szombaton pedig Érden az Ófalu pincesorban találkozunk és várunk mindenkit szeretettel!Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!