Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyamunk első oktató anyagát MOST Ingyen adjuk!

Vegán Tanfolyam online 99.900 Ft helyett 29.900 Ft egyben! + Ajándék mind három receptes könyv letölthető változata + 25 db ételkészítő videó! Vagy 3990 Ft ért/hó + ajándék itt is jár! A kedvezmény február 28.-ig él!

Kattints a részletekért!


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat! Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2014. szeptember 15., hétfő

ÁRCSÖKKENÉS a Receptes könyvekre!


A kiadó Print-Shop ”jóvoltából” fél borító nélkül, tehát értékcsökkenten lehet hozzájutni az 1. Vegán Receptes könyvekhez és a 2. Vegán Receptes könyvekhez , 2490 Ft helyett 1490 Ft-ért! Elnézést kérünk mindenkitől. Aki teljes borítósat kíván, annak egy kicsit várnia kell, míg találunk normális kiadót!

A borítókép nem olyan minőségű, mint az előzőek…. mi sem értjük, ha egyszer egy kiadó jól dolgozik, miért rontja el a következőt, és miért nem hozza helyre a hibát…. 

Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen helyzetbe kerültünk. Sajnos a kiadó nem ad kártérítést sem…. így kénytelen vagyunk ár alatt, érték csökkentetten adni. Reméljük mindenki megérti, és akinek a tartalom a lényeg, az így is elviszi. Akinek így nem megfelelő, természetesen azt is megértjük, nekik egy kicsit várni kell az újabb kiadásra.

Viszont akinek kell így is, 1000 Ft kedvezménnyel, fél borítósan, az hamar szóljon, mert ilyen áron lehet hogy gyorsan fogy!  

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!