Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. augusztus 27., szerda

XVIII. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL



Augusztus 30.-án Vegetáriánus Fesztivál! 14 órakor előadással várlak a Színház teremben: „Hogyan válj nyers evővé? Milyen fizikai, lelki, szellemi, energetikai változások mennek keresztül bennünk? Milyen tudatossági szintre érhetünk el? ” Előadás után dedikálok könyveket (Vegán receptes könyv 1, Vegán receptes könyv 2), és adok mellé ajándékba meditációs cd-t, hozzájuthattok nálam értékes, hidegen sajtolt olajokhoz, különlegesség is van, mint pl: a mogyoró olaj. 

Ajándékokkal és kedvezményekkel 
várunk benneteket a Vegetáriánus Fesztiválon!


A 18. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2014. augusztus 30-31. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, tai csit és csi kungot, relaxációs foglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főző-tanfolyamokat, öko- és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak! Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről. A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra is. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál. A rendezvényre a belépés ingyenes!

A teljes program: www.egeszsegvar.hu/reszletes-program

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!