Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. március 12., szombat

Fogyjunk Együtt


Szeretettel köszöntelek blogomon, és örülök, hogy rám találtál. A nők számára mindig is fontos volt és lesz is a kinézet, az alak, hogy beleférjünk a tuti ruháinkba, ezért a Nők Hetébe is lényegesnek tartottuk ezt a témát. Mielőtt elolvasod a programot, egy-két gondolatot megosztok veled, Kedves Női Társam! Először is, önmagunknak kell, hogy megfeleljünk, és tessünk! Ne másokért tedd! Másodszor, annyi féle női típus, és nő létezik, mindegyik más-más karakter, más-más alakkal, és jellemzőkkel, szerinted jó lenne, ha minden nő egyforma lenne? Ha minden férfi ugyanazt a nőt akarná, vagy ugyanazt a ”konfekció méretet”? Ugye hogy nem? A baj, az, hogy elhitetik a nőkkel a reklámokon keresztül, hogy milyen az ideális nő, és mindenki annak akar megfelelni! Nagyon elkeserítő tud lenni pl: az új divat és méretezések… a ruha gyártók el sem hiszik, mennyivel boldogabban vásárolnának a hölgyek, ha visszatérnének a régi méretezések, vagy ha egy normál M-es méretre nem XXXL-es méretet varrnának. A szerencsétlen nő meg tényleg elhiszi, hogy nagydarab, és neki már csak 40-es a mérete…. mindaddig, amíg be nem tér egy turiba, és ott megtalálja a régi méretezéseket, és akkor rájön, a turpisságra és a valóságra, hogy az igazi mérete még mindig M-es! (Nem szokásom turiba járni, de múltkor egy igazi kincses boltot fedeztem fel, és akkor rájöttem erre az igazságra!) Na, szóval a lényeg az, hogy mindenki szerint az ideális nő a lapos has, a magas combok, a karcsú derék, a bőséges mellbőség, és a csinos pofika…. „elől deszka, hátul léc”… De nem mindenki születik ilyen adottságokkal! És nem is kell, hogy mű nők szaladgáljanak az utcákon! Elképesztő mennyi nő küzd, (még csodálatosan szépek, és szinte tökéletes alakkal rendelkezők is) azért, hogy megfeleljenek ennek a beteg társadalom elvárásainak! És ami a legelszomorítóbb, hogy a nők, a nők ellen vannak és a legtöbb esetben nem is a férfiaknak akarnak megfelelni, hanem más női elvárásoknak!

Igazi nők kellenek a társadalomba! Ha egy nő teltebb, szülés után van, erősebb csontjai vannak, alacsonyabb, vagy bármi más oka is van teltségének, egy nő leglényegesebb tulajdonsága, hogy ragyogjon! Legyen ápolt, tiszta, és nőies! Vonzóságát az ő saját belső önelfogadása, és szeretete, kiegyensúlyozottsága fogja megadni, nem a legújabb manikűr, vagy divat irányzat.

Mi a természetesség jegyében dolgozunk, és természetes nőket is szeretnénk látni a világban! Ezért az én üzenetem a Női társaimnak az, hogy merjünk nők lenni! Igazi, vonzó, szeretetteljes nők, akik legyenek S-es, vagy M-es, L-es méretűek, érezzék jól magukat a bőrükben! A tél elköszöntével teljesen természetes, ha pár kilótól szeretnénk megszabadulni, vagy könnyíteni az étkezési szokásainkon, éppen ezért:

Az idei Nők Hetében bemutatjuk a Fogyjunk Együtt Programot, mely teljesen díjtalan és bárki csatlakozhat!


Hamarosan itt a tavasz, és aztán újra a nyár, és ki ne szeretne csinos lenni, fitt, egészséges, és pár kilóval könnyebb lenni?

Éppen ezért, szeretnék létrehozni egy „FOGYJUNK EGYÜTT” csapatot, ahol minden héten kapsz egy ”szelet” motivációt, hogy érezd és tudd, nem vagy egyedül, nem vagy magadra hagyva ezzel a problémával!

Célunk az egészség, fittség és a természetes testsúly beállítása természetes táplálkozás által. Nem koplalással vagy különböző diétákkal és ”csodaszerekkel”, csak is természetes táplálkozással és mozgással!

Blogomon a nyers vegán életmódról olvashatsz, több száz ilyen receptet - vegán receptes könyv 1, vegán receptes könyv 2, és ételkészítő videó 1, ételkészítő videó 2. csomagot találhatsz, Vegán Tanfolyamot, ez mellett pedig interjúkat, könyvajánlót, programokat, cikkeket, és természetes szépségápolást és környezetvédelmet, mint pl: vegyszermentes takarítást.

Fontosnak tartom ezt így leírni, hiszen ezek mind összefüggnek. Én ezt képviselem, tehát ebbe az irányba fogunk elmenni a természetes testsúlycsökkentés témában is!

Ezt azért jó, ha tudod, mert így nem ér meglepetés, és ennek tükrében tudsz jelentkezni, hozzánk a „FOGYJUNK EGYÜTT” programra.

Amit tudnod kell!

A program ingyenes!

Rólam: én is egy hétköznapi nő vagyok, mindennapi apró-cseprő és nagyobb megoldandó feladatokkal, jelenleg - immáron négy éve - vezetem ezt a blogot, Vegán Tanfolyamot, 1 Vegán receptes könyv , 2. Vegán receptes könyvvideókat készítek, és írok a témában, mint táplálkozási tanácsadó. Ez mellett pedig önfejlesztem magam évek óta és írok más témákban is : )

Szeretném előre leszögezni, nem vagyok fittness edző, sem tökéletes bomba nő, nem követek semmilyen diétát, nem árulok ”csodabogyókat”, ha ilyenre vágysz, akkor máshol kell jelentkezned!
Én magam is szeretnék 1-2 kg-tól megszabadulni és úgy gondolom együtt könnyebb, mert egymást motiválhatjuk és segíthetjük. Együtt örülhetünk mások és a saját sikerünknek! Ezért is indítom el most ezt a csoportot.

Minden héten küldök egy motiváló levelet. Igaz, ettől még nem fogsz lefogyni, de ha elkezded betartani, és megtartani az életmód tanácsokat, és elkezdesz mozogni, tuti változást fogsz észlelni a testeden!

Milyen témákról lesz szó?

- étkezésről, ételekről
- étel receptek
- gyógynövényekről
- gyorsító fogyásról
- testmozgás
- enzimekről, fehérjékről
- zsírokról, olajokról, magokról
- öntudatosság, önbizalom


A FOGYJUNK EGYÜTTprogram 5 hetes, és összesen 6 motivációs levelet fogsz kapni, mely nem csak motivál, de hasznos tanácsokkal is fog szolgálni a testsúlyod csökkentésével kapcsolatban.

Jelentkezni bárkinek lehet!

A részvétel díjtalan!

Ám, ne felejtsd el van nyeremény!

1. karcsúbbá válsz,
2. egészségesebb leszel,
3. megnő az önbizalmad
4. csinosabb leszel, és végül

A programba bármikor lehet becsatlakozni!

Lehet hívni barátokat, barátnőket, kollegákat, családtagokat!

Jelentkezni a „FOGYJUNK EGYÜTT” program feliratkozó űrlap kitöltésével lehet. Nem kell mást megadnod csupán a nevedet, hogy hogyan szólíthatunk, és egy létező e-mail címet. Köszönjük!

Továbbá a jelentkező tudomásul veszi, hogy a „FOGYJUNK EGYÜTT” program levelei mellett, a Szaffina Fűszerkonyha leveleit is megkapja.)

Ezzel egyidejűleg minden jelentkező kap tőlünk AJÁNDÉKBA egy

C-vitamin E-bookot,
Vegán Paradicsomos receptek E-bookot,
Varázstea Receptet,
és 2 db Videó Előadást.

A jelentkezők számának figyelembe vételével, egy kis türelmet kérünk mindenkitől az első levél kiküldéséhez! A felmerült kérdésekre egy levélben fogok válaszolni hetente egyszer, így mások is tudnak tanulni az adott feltett kérdésekből.

JELENTKEZZ MÉG MA!



Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Jó tanulást, hasznos időtöltést, és jó szórakozást kívánunk, nem csak nőknek! :)
Várunk szeretettel!
Oszd meg minél több helyen!
Köszönjük!      
Nők Hete részletes programismertető, és videó itt.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!