Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. március 10., hétfő

A NŐK kezében a Minden-S-Ég



„A női Teremtőerő képes a varázslatra :) A minden, vagyis a bármi megváltoztatására és képes elérni az Eget ezzel az erővel…

Tiéd lehet a Minden – S- (az) Ég is :)

És bármelyik NŐ képes erre! Megtalálhatja, sőt el is veszítheti… aztán meg újra felfedezheti magában…. hiszen az otthonunkban is vezető szerepünk van… összetartani a családot, őrizni a tűz melegét. Mindenesek vagyunk, a szeretőtől a feleségig, az orvostól a leckeírón át a zsebpénz- banking… a szakácstól kezdve, a lelki segítőig, minden szerepben megtanulunk helytállni, teremteni. És persze a szülő NŐ és az anya is mi vagyunk :)

Vannak korszakaink, amiben nem érezzük a Teremtőerőt, de ez nem a korunktól függ. Van amikor gyerekkorban már használjuk, aztán történik valami és „elfelejtjük”… de van aki 40 éves korában kezdi megtalálni önmagában a NŐT. Mert az erő a nagybetűs NŐben van :)

Mindegyik korszak jó. Bármikor jó. Ha akarod, előhívod magadból és használod… Persze kell egy kis önvizsgálat, önszeretet, meg szembenézni az igazsággal, önmagunkkal és meg kell tudni bocsátani.. (magunknak és másoknak)!!

A NŐ a nőies energiák összessége. Ide tartozik a szeretet, a kreativitás, a bőség, a kommunikáció és az áromoltatás (adni és elfogadni) minden szinten… vagyis elkezdeni a dolgokat, ápolni, majd learatni a termést. Minden szeretetenergiával teremthető. Nem akarással, görccsel, hanem izzó vággyal és cselekvéssel, tettekkel.

Lelki lények vagyunk és 2014 a Lélek éve is ezért ez felerősödik, érzékelhető lesz mindannyiunk számára. Az a kis belső hang hangosabb és mutatja az utat - ha hagyod. Sokunk lelke nem tükröződik a fizikai világban- vagyis teljesen mást cselekszünk, mint amit a lélek súg.

NŐ a nőben

Mindenképpen belülről kell elindulni: Amint bent úgy kint :) Bent kell megtalálnunk, hogy mit jelent nekünk az Életünk. Van-e bennünk önszeretet, szeretet, megbocsátás… mert leterhelve elégedetlenséggel, kínnal, fájdalommal, a múlt hurcolásával és a mások hibáztatásával—nem találjuk meg a Teremtőerőt!

A kérdés csak ennyi: Helyeden vagy? Elégedett vagy? A megfelelő emberrel élsz?

Mert akkor tudod áramoltatni az energiát! Ennyi a titok :) A nő lát… előre látja a dolgokat. Választ (válassza a férfit is) és tesz mindenért, hogy megmaradjon, változzon. Táplálja a tüzet. Áramoltatja a szeretetet, a kommunikációt… mindent. Amikor elégedett vagy és hiszel magadban- akkor támasz és segítő vagy a kapcsolataidban, a főnöködnek, a gyerekednek, a barátaidnak. Hiszel abban, amiben vagy, akkor ez mindenkinek jó. Akkor teremtesz, a lényed, a mosolyod, a beszéded által egy jobb világot, egy jobb életet… önmagad kisugárzása a Teremtőerőd áromoltatása.

Amikor megvonod ezeket magadtól és másoktól—akkor besavanyodsz és a dolgok nem működnek körülötted. Egyre rosszabb minden. Több bántás, kudarc, betegség, csalódás ér. Nem tudsz mosolyogni- nem tudsz teremteni, nem ÉLSZ mint NŐ – csak vagy, mint női ruhában lévő ember. Megtagadsz mindent magadtól és másoktól. Nem vagy a helyeden.

Igen, változtatni kell! Megbocsátani és lépni. Új barátok, új munka, új élet… vagy folytathatod ami van… erő és az igazi önmagad nélkül!

Ha nem tudod önmagad szeretni vagy támogatni másokat, a párodat… akkor nem éled a NŐT, a női energiát, a teremtés csodáját. Lehet így is leélni egy életet – de mindannyian boldogságra születtünk - és ha a saját életünket (NŐI Teremtőerőnket) szeretnénk, akkor nekünk kell változtatnunk. Megtalálni önmagunk… aztán ha újra sugárzunk, akkor az új férfi is belép az életünkbe. Mert érez minket. Lélek szinten már régen tudjuk, hogy ki a párunk (és azt is ha éppen nem a megfelelővel élünk) de a fizikai világban is el kell indítanunk a lezárást, megbocsátást, önmagunk rendbetételét és az új befogadását!

A bölcsek azt mondják fel kell nőnünk az igazihoz, mert csak akkor jön ha éljük is hogy NŐK vagyunk. Ha megteremtjük magunkat, magunkban a NŐT. A teremtés mindig önmagunk megteremtésével és boldogságával kezdődik—ezt tudjuk tovább sugározni! Igen, ez az a teremtőerő, amivel meg tudjuk változtatni a környezetünket és a világot is :) Ilyen egyszerű :)

A teremtés változás – és önmagad NŐVÉ változtatása meghozza a Teremtőerődet!

NŐ a barátságban

A NŐ támasz a barátságokban is. Egymásnak és a férfiaknak, főnököknek, beosztottaknak is támasz. Áramoltat itt is. Képes hitet adni, segíteni alárendelni magát hogy segíthessen –és tud segítséget elfogadni. Támaszkodni is tud a barátaira, ha kell. Adni és kapni. Ezáltal újrateremtődnek, energiát nyernek mindannyian. Te tudsz kérni a barátaidtól? Tudsz adni, áramoltatni?

NŐ és a betegség

Nem használtad az erődet? Vagy csak rombolod magad vele? Még nem fáj, a fogad, hasad, magányod, rossz kapcsolatod, eléggé?

Nem félsz eléggé, a munkád elvesztésétől, a haláltól, az alkohol vagy a drog függőségétől?

Amikor nem éled a NŐT, (nem vagy a helyeden) megbetegíted magad. Támadható a lelked és egyre rosszabbul vagy a félelmeid és fájdalmaid miatt. Vagyis ilyenkor, nem vigyázol a testedre, nem eszel, nem iszol rendes egészséges táplálékot sem… elhanyagolod magad. Nem cselekszel magadért semmit.

Még ellenállsz, tagadod ezt. Hazudsz önmagadnak.

Amikor a fájdalom és félelem legyőz, akkor behódolsz…és akkor ott lesz a változás és a jelen megélésében újra megtalálod a teremtőerődet! Biztos! De ehhez cselekvés kell! Táplálni a testedet és a lelkedet is – más nem biztos, hogy megteszi helyetted. Magadnak kell! A tested pontosan tudja, hogy mire van szüksége: almára vagy uborkára… levesre vagy vízre. Amikor NŐ vagy, akkor pontosan úgy étkezel, ami a tested egészséges működéséhez ideális. Csak figyeld meg!

NŐ az elválásban

Igen… sokszor elérkezünk életünk szakaszainak tényleges lezárásához, aminek már jó ideje jelei vannak. A lelkünk már régen tudja, hogy nem működik, a munka vagy a kapcsolat—de még húzzuk az igát, mert becsület, kitartás, közös gyerek, közös adósság, pénz, bármi indok van a maradásra … Pedig a jelek lehet, már évek óta megmutatkoznak. Kommunikáció hiány, szeretet hiány, közöny, óriási drámák, játszmák, féltékenység… (már évek óta nem éled a NŐT)

És nem működik a Teremtőerő. Nincs kinek odaadni, nem tudod, nem akarod táplálni a kapcsolatot régen – de elvágni sem akarod vagy nem mered. Félsz, hogy fájni fog neked, a másiknak, mindenkinek és a „hogyan tovább-ról” sincs fogalmad.

Boldog vagy? NŐ vagy a kapcsolatban? Erősíted a másikat? Ő megvéd, értékel téged? Nem.

Akkor bizony el kell engedni azt a női lelket aki a biztos maradást, a boldogtalan elviselhetőségét szajkózza és utána megtalálod a NŐT magadban :) Amikor nem működnek a dolgaitok, azok mind jelek… nem tudsz teremteni, támogatni, nincs hited a férfiben, nincs kommunikáció, bőség… Jelek, amit észre kéne venni és lehetne változtatni…

NŐ a magányban

Nem az egyedüllétről beszélek, ami néha kell és szükséges is, hanem a fájó magányról… a padlóról, az önsajnálatról, a múltban élés szörnyűségéről vagy a múlt szépségének visszakönyörgésének hiába való álmairól, a begubózásról, a mozdulatlan reménytelenségről…

Ez is egy állóvíz, aminek mi szabjuk meg a hosszát. Bármit csinálhatsz, csak éppen el kell indulnod abból, amiben vagy. Először lélekben, aztán a fizikaiban is. Dönteni bent, hogy másként lesz. Más felé kell menni a munkába… lépcsőzni kell lift helyett… moziba indulni net helyett. Ha sírni kell akkor azt, ha táncolni kell akkor azt… A fájdalomnak valahogy oldódni kell és az új segít – az új fizikai cselekvés.

Amikor nem bízol, magadban, senkiben, semmiben – akkor csinálni kell valami mást, mert a mozgásban is ott a teremtőerőd… Ha befalazod magad, csak jönnek a bajok, nehéz helyzetek, depresszió, szerek… és nőnek a nehézségek. Ki vagy te? Ha éppen senkinek érzed magad- akkor inkább légy NŐ!

Légy mozgásban és minden megváltozik… először belül- mert észreveszed hogy a virágok kinyíltak és süt a nap… aztán észreveszed a mosoly erejét és az egyedüllét örömét is. És amikor megértél egy új kapcsolatra,(elengedted a régit, megbocsátottál, szereted magad, áramoltatsz, segítesz, táplálsz másokat) akkor bekopog a NŐHÖZ a FÉRFI és átélhetitek az együtt teremtés csodáját is!

Mert minden elérkezik hozzád ha önmagaddal elégedett vagy! Minden a kezedbe van – a NŐ, a Férfi és a Világ is – az egész MINDEN-S-ÉG :)

"A földi élet ugyanis a nők birodalma. Ők hozzák le a lelkeket a láthatatlan világból, ők adnak testet nekik, s szülik meg erre a halandó életre. A férfi azért bújik a nőbe, mert otthont keres benne. Nélkületek fázunk. Megszoktuk, de fázunk. A mi "országunk" nem egészen ebből a világból való." - Müller Péter

Lélekről, szerelemről, szeretetről és a tökéletes párkapcsolatokról, amik csak akkor léteznek, ha megismered Önmagad :)"














Szeretettel: Manita

Kedden a folytatásban: Interjú Ughy Csillával, reinkarnációs terapeutával. Jó tanulást, hasznos időtöltést, és jó szórakozást kívánunk, nem csak nőknek! :)

Várunk szeretettel!

Oszd meg minél több helyen!

Köszönjük!

Nők Hete részletes programismertető, és videó itt.


Az alábbi ajándékokat adjuk havonta, ha január 31-ig jelentkezel a vegán tanfolyamunkra

Ne hagyd, hogy másokon múljon családod és környezeted egészsége!

Mi a véleményük azoknak, 
akik már részt vettek a Vegán tanfolyamon?
Kattints ide a videókért, és az ajándékokért!



Kíváncsi vagy mit tartalmaz az ételkészítő 1.-es csomag,
és az ételkészítő 2.-es csomag?

Ott leszek veled, a képernyőn keresztül, és segítek, 
hogy elkészíthesd a finomságokat!

Kattints, az ételkészítő 1. csomag és ételkészítő 2. csomag, kedvezményeiért!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!