Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul júliusban

Jelentkezz július 31.-ig online 2990 Ft/ vagy 4990 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. február 4., kedd

Fogyjunk Együtt Program


Szeretettel köszöntelek blogomon, és örülök, hogy rám találtál.
Hamarosan itt a tavasz, és aztán újra a nyár, és ki ne szeretne csinos lenni, fitt, egészséges, és pár kilóval könnyebb lenni?

Éppen ezért, szeretnék létrehozni egy „FOGYJUNK EGYÜTT” csapatot, ahol minden héten kapsz egy ”szelet” motivációt, hogy érezd és tudd, nem vagy egyedül, nem vagy magadra hagyva ezzel a problémával!

Célunk az egészség, fittség és a természetes testsúly beállítása természetes táplálkozás által. Nem koplalással vagy különböző diétákkal és ”csodaszerekkel”, csak is természetes táplálkozással és mozgással!

Blogomon a nyers vegán életmódról olvashatsz, több száz ilyen receptet és ételkészítő videó 1, ételkészítő videó 2. csomagot találhatsz, Vegán Tanfolyamot, ez mellett pedig interjúkat, könyvajánlót, programokat, cikkeket, és természetes szépségápolást és környezetvédelmet, mint pl: vegyszermentes takarítást.

Fontosnak tartom ezt így leírni, hiszen ezek mind összefüggnek. Én ezt képviselem, tehát ebbe az irányba fogunk elmenni a természetes testsúlycsökkentés témában is!

Ezt azért jó, ha tudod, mert így nem ér meglepetés, és ennek tükrében tudsz jelentkezni, hozzánk a „FOGYJUNK EGYÜTT” programra.

Ami tudnod kell!

A program ingyenes!

Rólam: én is egy hétköznapi nő vagyok, mindennapi apró-cseprő és nagyobb megoldandó feladatokkal, jelenleg - immáron négy éve - vezetem ezt a blogot, Vegán Tanfolyamot, receptes könyvet, videókat készítek, és írok a témában, mint táplálkozási tanácsadó. Ez mellett pedig önfejlesztem magam évek óta és írok más témákban is : )
Szeretném előre leszögezni, nem vagyok fittness edző, sem tökéletes bomba nő, nem követek semmilyen diétát, nem árulok ”csodabogyókat”, ha ilyenre vágysz, akkor máshol kell jelentkezned!
Én magam is szeretnék 1-2 kg-tól megszabadulni és úgy gondolom együtt könnyebb, mert egymást motiválhatjuk és segíthetjük. Együtt örülhetünk mások és a saját sikerünknek! Ezért is indítom el most ezt a csoportot.

Minden héten küldök egy motiváló levelet. Igaz, ettől még nem fogsz lefogyni, de ha elkezded betartani, és megtartani az életmód tanácsokat, és elkezdesz mozogni, tuti változást fogsz észlelni a testeden!

Milyen témákról lesz szó?

- étkezésről, ételekről
- étel receptek
- gyógynövényekről
- gyorsító fogyásról
- testmozgás
- enzimekről, fehérjékről
- zsírokról, olajokról, magokról
- öntudatosság, önbizalom

És hogy még motiváltabb legyél!


Minden hónapban egy Receptes e-bookot adunk annak, 
aki abban az adott hónapban a legtöbbet fogyott.

A FOGYJUNK EGYÜTTprogram 3 hónapos, és összesen 12 motivációs levelet fogsz kapni, mely nem csak motivál, de hasznos tanácsokkal is fog szolgálni a testsúlyod csökkentésével kapcsolatban.

Eredményhirdetés, minden hó elején! Jelentkezni bárkinek lehet!

A részvétel díjtalan!

Ám, ne felejtsd el van nyeremény!

1. karcsúbbá válsz,
2. egészségesebb leszel,
3. megnő az önbizalmad
4. csinosabb leszel, és végül
5. Receptes e-bookot nyerhetsz!

A programba bármikor lehet becsatlakozni!

Lehet hívni barátokat, barátnőket, kollegákat, családtagokat!

Jelentkezni a szaffina(kukac)citromail.hu e-mail címen lehet, „FOGYJUNK EGYÜTT” tárgy megjelölésével, (ez azért lényeges, mert naponta sok levelet kapok, és ne hogy lemaradj az információról) névvel, most készült egész alakos fotóval, és pontos kg számmal. Küldeni fogunk egy gyors tesztet, azt kérjük pontosan kitölteni! Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!
(Fotó nélkül is lehet jelentkezni, ha valaki szégyellős és nem szeretné magát mutogatni, de a nyereményben csak azok vehetnek részt, akik fotóval jelentkeznek és a tesztet pontosan kitöltik! A beküldött fotókat nem tesszük közé a blogon, sem máshol. Ez alól kivételt képeznek a nyertesek. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy az első kép és az elkért eredmény fotóját megosztjuk a blogon illetve Facebookon. Továbbá a jelentkező tudomásul veszi, hogy a „FOGYJUNK EGYÜTT” program levelei mellett, a Szaffina Fűszerkonyha leveleit is megkapja.)

Ezzel egyidejűleg minden jelentkező kap tőlünk AJÁNDÉKBA egy

C-vitamin E-bookot,
Varázstea Receptet,
és 2 db Videó Előadást.

A jelentkezők számának figyelembe vételével, egy kis türelmet kérünk mindenkitől az első levél kiküldéséhez! A felmerült kérdésekre egy levélben fogok válaszolni hetente egyszer, így mások is tudnak tanulni az adott feltett kérdésekből.

JELENTKEZZ MÉG MA!

szaffina(kukac)citromail.hu

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!