Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. november 24., vasárnap

Tankolj fel télre az egészségedért videó 1.rész



November 19.-én este a Mandorla Teázóban voltunk, nagyon jó kis társaság jött össze! Beszélgettünk a csíráztatásról, tej, tejfölkészítésről, téli felkészülésről, és voltak kérdések is! Öt féle csírát lehetett kóstolni, mungóbab, barna lencse, vörös lencse, lucerna és retek csírát, ezenkívül friss spenót levelet is vittem. Akik eljöttek kaptak ajándékot is! A legközelebbi programunk az újévben lesz, akkor is várok mindenkit szeretettel, meg fogom írni mikor és hol, és akik eljönnek szintén kapnak ajándékot akkor is!

A videót azoknak készítettük, akik nem tudtak eljönni. Két részletben osszuk meg, mivel hosszú. Teázóban készült, hangulatos, félhomályban, ezért ilyen a felvétel. (Illetve az első pár percben több volt a mozgolódás, ezért tettünk be képeket. Kb: 6 perc után jobb lesz a hangminőség.)

Személyesen volt a legjobb, de akik nem tudtak eljönni, most megnézhetik.

Köszönöm még egyszer mindenkinek, aki eljött, nagyon jó volt a hangulat! És köszönjük Pókecz Szilviának is hogy ott lehettünk a Teázóban!



Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!