Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. március 5., kedd

Minden fülben orvosság


Hamarosan megérkezik a tavasz, mely nem csak a természet újraéledését hozza el. Mi emberek is szeretnénk új energiákkal, és a természettel egyensúlyban megélni a változást.

A megújulás része, a nagy téli pihenés után a testünk karbantartása, energiáinak újraélesztése, tisztítása.
Ebben a folyamatban sok segítséget adhat, egy olyan módszer, ami biztonságosan és mellékhatásoktól mentesen segíti a tisztítást, vagy akár az ideális testsúly elérését.

Ilyen módszer a fülakupunktúra.

Javítja az anyagcserét, kiüríti a felhalmozódott folyadékot a kötőszövetekből, oldja a feszültséget. Csökken az ingerlékenység, javítja a kedélyállapotot. A testben felhalmozódott salakanyagok távozása fokozatosan történik, így nem kell tartani attól, hogy a szervezet nem bírja a méregtelenítést. A máj és a vese működését serkenti, amit a megfelelő diétával(nyers, de legalább vegán étrend), és folyadékbevitellel (gyógyteák) lehet nagymértékben segíteni.

Ezzel a módszerrel, heti 1-2 kg súlyvesztésre lehet számítani, melyhez hetente 2-3 kezelésre van szükség. A kezelések alatt hagyományos akupunktúrás tűt használunk, kezelések között pedig tartós mikrotű segíti a hatékonyságot.
4 hét alatt már elérhető egy komoly változás. Ennek megtartását 2 havonta emlékeztető kezelésekkel lehet támogatni.

A fülakupunktúrás kezelés nem csak azokra a területekre fog hatást gyakorolni, amire mi szeretnénk. Az elért változásokkal sokkal energikusabbak, fittebbek, vidámabbak, és boldogabbak lehetünk.

Kellemes megújulást kívánva, ajánlom magamat:


Kuhár Zoltán Ferenc

Természetgyógyász

30 / 336-0317


Ajándék táska jár minden hölgy vásárlónknak a Nők hetében.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!