Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. február 8., péntek

Lennél a párom?


Ahhoz, hogy még sok cikket és könyvet írjak, kínzó fájdalmak nélkül haladéktalanul meg kell műtenem a szemem. Régóta húzódik már…

Több klinikát is megnéztem, beszéltünk is velük telefonon, de aki a legszimpatikusabb volt, a legkedvesebb, a legelfogadhatóbb áron mind közül, az a Saint James Klinika.

Gyorsak, korrektek, az eljárás veszélytelen, és egy életre éles lehet a látásod! És nagyon kedvesek! Sajnos ezek az emberi értékek egyre haloványabbak más cégeknél, embereknél…

258.000 Ft a két szem, a vizsgálat ingyenes.

Most, februárban, Valentin napi akció keretén belül, ha ketten megyünk, akkor mind a ketten 40.000 Ft (ami nem kis pénz) kedvezményt kapunk!

Februárban meg kell, hogy történjen a vizsgálat és a műtét is, ami kb: 1 perc! Fájdalom mentes! Utána haza is mehetsz!

Így csak 218.000 Ft a két szem! Részletfizetés is van, ha neked ez egy összegben sok. Ha eddig halogattad, kérlek szólj, és legyél a párom! Mi Veszprémből indulunk Budapestre, ha útba esel, akkor társulni is tudunk az utazásban is!

Kérlek, ha te vagy ismerősöd gondolkodtok ezen, vagy unjátok már a folyamatosan romló szemet, az évente – kétévente lecserélendő szemüveget, ne halogassátok, írjatok! (Ne Facebookon! Köszi!) Lehetőleg pár napon belül!


Bővebb infó, Lézeres szemműtét:



Nézzétek meg a lézeres látásjavításról szóló legújabb videót:


Lennél a párom?

Kérlek, osszátok meg ismerőseitekkel, hogy megtaláljam a párom : )

Oszd meg a Facebookon




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!