Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. február 1., péntek

10 kiválasztott

Te is láttad Kedves Olvasó?

A blogon már jó ideje kint van ez a kép:


Mi is ez pontosan?!

Magyaroknak a zöme pénzügyi nehézségben bajlódik, és mondanom sem kell, hogy egészségtelenségben is…

Szeretnénk 10 főnek segíteni!

Ne a pénzen múljon az, hogy megkapja a vegán oktatóanyagot, és megtanulja azt, hogy hogyan tudna egészségesebben, tudatosabban élni!

Szívből reméljük, hogy ezzel tényleg tudunk segíteni azoknak akik pénzügyileg bajban vannak de szeretnének tanulni, fejlődni! Megtanulni a tudatos és helyes böjtöt, a csíráztatást, a zöldlevek készítését, regenerációs filozófiát, mely önmaguk mélyebb megismeréséhez vezet. A zöldségekben, gyümölcsökben található vitaminokat, ásványi anyagokat, gyümölcsök emésztési idejét, az enzimekről, fehérjékről, szénhidrátokról, zsírokról. Hol tudunk beszerezni a konyhai eszközöket, mik a tiltott élelmiszerek, hogyan tudunk lelkileg is felkészülni, és végül, de nem utolsó sorban, mit mivel tudunk helyettesíteni


10 hónap anyaga, 10 e-book (50-150 oldal terjedelem között) és 10 hanganyag (több órásak) + egy személyes tanácsadás e-mailben, vagy skype-on.

Vélemények azoktól akik már elvégezték a Vegán Tanfolyamot.

Tehát ha Te is úgy érzed, hogy elkívánod végezni a tanfolyamot, és nagyon szeretnél még egészségesebben élni, vagy azt se tudd hol is kezdjed el… ráadásul anyagi nehézségeid vannak, mert havi 9.990 Ft-ot sem tudsz bevállalni legjobb szándékod ellenére sem, akkor kérlek jelentkezz a 10 kiválasztott egyikeként!

Ezzel kívánunk még az új év és egy új korszak kezdetén segíteni a szűkös pénztárcájú embereknek az életminőségén és felfogásán is!

Ilyen lehetőséget biztos nem ajánlunk fel az évben, lehet, hogy egyáltalán soha többet!

Valóban szeretnénk segíteni, ezért várjuk az olvasók megkeresését!

Egy év munkáját és több év tapasztalatát, tudását, ajánlom most fel tiszta szívemből a segítség kérőknek! Remélem nem ér visszaélés!

99.900 Ft a Vegán Tanfolyam, és mi most felajánljuk ezt 10 főnek egyszeri jelképes áron, 9.990 Ft-ért! Ez 90%-os engedmény!

Szívből reméljük, ezzel tudunk segíteni!



De csak 10 főnek adjuk meg! Többnek nem áll módunkban! Köszönjük megértéseteket!

Kérjük, aki jelentkezik, írjon a szaffina@citromail.hu-ra, „10 kiválasztott” tárggyal. Írja meg mivel foglalkozik jelenleg, (pár esetén őt is) miért kíván bekerülni a 10 kiválasztott közé, miért nem tudná fizetni a havi normál díjat, és miért kívánja elvégezni a tanfolyamot? Az adatokat nem adjuk ki!

Kérjük, ne panaszáradattal forduljatok hozzánk!

Teljes nevet kérünk, és a tanfolyam elvégeztével kapnak egy oklevelet tőlünk, mi cserébe csak egy rövid beszámolót kérünk a tanfolyamon kapott információról azoknak az olvasóknak, akik még gondolkodó, ismerkedő, keresgélő fázisban vannak….

Mivel ez rendkívüli esemény a blogon is, és egyébként is, hiszen ilyet nem nagyon ajánlanak fel más cégek, szóval erre való tekintettel, csak 10 napig él, egy perccel sem többel! Ezenkívül, aki 3 munkanapon belül nem fizeti ki ezt az egyszeri jelképes összeget, 9.990 Ft-ot, azt felszólítás nélkül azonnal töröljük a megrendelők közül. Csak komoly szándékú emberek jelentkezzenek!

Szívből kívánjuk, hogy a magyarok között is sok ember felébredjen, és hogy az egészséget keresők közül 10 bajban lévő embernek valóban tudjunk segíteni!

Oszd meg azzal, akinek szeretnél segíteni!

Szeretettel: Nagy Szaffina és Nagy Károly

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!