Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2012. június 8., péntek

Nyári programok

Végre úgy néz ki, megmarad a nyári idő. Sok napsütés, több szabadidő, és egy kis pihenés is ilyenkor kijut a családoknak.

Van jó pár program, ami érdekelhet Téged és családodat, elküldöm, és lehet szemezgetni közülük. : ) (Kattints a linkekre és a részletes program bejön.)!

Egészségnap. Kattints a részletes programokért

Egészségnap, Balatonalmádiban, Június 9.-én, Részletes program

14 órától én is ott leszek, viszek zöldturmixot, csírát kóstolásra, és ilyen kis ajándékokkal várlak!

Nyári Táborok

Szív útja tábor.Kattints a részletes programokért

„Szív Útja” – tábor július. 12.-15. Szentbékkálla, Részletes program

SEITAI, Japán Mozgáskultúra Magyarországon, július 23.-29., Budapest, Részletes program

Kézműves tábor gyerekeknek : ) Borsosberényben

Kézműves tábor gyerekeknek

Művésztelepünk – azaz kreatív alkotótábor gyerekeknek

Ugye, nem akarod, hogy gyermeked a tv előtt töltse a nyarat?

Július 1- 5. (5 nap 4 éjszaka)Megtelt!!

Augusztus 21-25. (5 nap 4 éjszaka)

Részletes programok

Jógatáborok

Jógatáborok

A bakonyi, németbányai táborra lassan lejár a jelentkezési határidő, ebben a táborban lehetőség van pár nap léböjtöt is tartani, amit előre egyeztetni kell. Ha valaki családias légkörű, jó hangulatú táborra vágyik, akkor oda jöjjön.

Ha valaki a meditációban szeretne elmélyedni, akkor a Nagykovácsi táborba jöjjön. Részletes program

Megérkeztek az Indiából a jógapokrócok és hengerpárnák, valamint a kis bronz szobrok. Részletek

Pénz és Bőség Hete, Június 13. szerda, 14. csütörtök, 15. péntek. A webinárium sorozat Neked szól, a jövődért, az egészségedért, Önmagadért!

Pénz és Bőség hete

Mátyás Anita, Nagy Szaffina és Nagy Károly előadásaiból – rövid, lényegre törő, gyakorlatias módszereket sajátíthatsz el, és a két vendégelőadóval „személyesen” is megismerkedhetsz!

A résztvevők ezenkívül ajándék bónuszokat, és gyakorlatias tanácsokat is kapnak!

Jelentkezni Június 12. kell, Mátyás Anitánál! Részletes program

Személyiségfejlődés pénzgyarapítással karöltve!

Személyiségfejlődés pénzgyarapítással karöltve!

Személyiség fejlődés, kommunikáció, emberismeret, önismeret, kérdezéstechnika, életünk négy területének fejlesztése. Ha szeretnél egy jó csapathoz tartozni gyere, várunk szeretettel Téged is! Személyiségfejlődés pénzgyarapítással karöltve! Bőséget, jólétet hozunk életedbe! (Ez MÁS mint a Pénz és Bőség Hete! Nem helyettesíti!) A képzés díjtalan, előtte egy személyes konzultáció előzi meg, hogy részt veszel-e a csoportunkban, ezért jelentkezz itt: szaffina@citromail.hu A csoport június 18-án indul, heti két alkalommal, hétfőként és péntekenként, 19 órai kezdettel. Képezd magad, növeld jövedelmed! (Az időpont változás jogát fenntartjuk, erről értesítjük a csoportot) Jelentkezni: legkésőbb június 16-ig lehet, nálunk! Olyan embereket várunk, akik szeretnének pénzt is keresni, és fejlődni is! A csoport zárt lesz!

Kedves Olvasóm!

Remélem sikerül szemezgetni, és kiválasztani egy-két programot ezek közül! Kívánok sok-sok napsütéses napot a nyárra! : )

Szeretettel: SzaffinaHa tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!