Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul májusban

Jelentkezz május 31.-ig online 2500 Ft/ vagy 3000 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. május 3., csütörtök

Májusi tea


Sokszor felmerült a kérdés, mi a csuda az a májusi tea fű? A varázsteának az egyik összetevője, de hozzáteszem, ha nincs otthon, nélküle is nagyon hatásos a gyógytea. A varázsteát megfázások, lázas betegségek esetén szoktuk javasolni, gyerekkoromban is ezt ittam, és nincs szükség gyógyszerre. Hétvégén erdőben kirándultunk, és szedtünk jó pár gyógynövényt, amit majd téli estéken lehet kortyolgatni. Most kell menni, és szedni meg mindent, leszárítani, és eltenni a hidegebb napokra. Kakukkfüvet is szedtünk, medvehagymát, galagonyabokor virágát, citromfüvet, csalánt, és májusi teát. Lefényképeztem, kicsit olyan a levele, mint a csalánnak, de nem csíp, és rózsaszínű virága van. Most lehet szedni, erdős területeken. Mi májusi teaként ismerjük. Megmostam, és összekötve egy csokorba felakasztottam a konyhában, hogy így száradjon ki, és nagyon kellemes illatot áraszt magából.


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!