Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. március 6., kedd

Milyen változásokat hoz a 2012-es év?



Hogyan élik meg ezt a nők?

Az Omniverzum egy spirituális testi és lelki gyógyközpont, melynek vezetője Váradi Andrea. Szeretettel köszöntelek Andrea és köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást.

A: Köszönöm szépen a lehetőséget, a meghívást, szeretettel köszöntök mindenkit!

Sz: Ha eljut valaki az Omniverzumba, vagyis hozzátok, mennyi mindennel várjátok, fogadjátok őt?

A: Elsősorban képzésekkel, tanfolyamokkal, klubszerű programokkal várjuk az érdeklődőket. Vannak rövidebb és hosszabb ideig tartó képzéseink, hétvégi „bejárós” és internetes formában. Minden olyan dolgot tanítunk, ami a jelenleg zajló tudatossági váltást szolgálja. Segítünk megérteni, hogy miről szól a változás, új szemléletmódot kínálunk az élethez. Magas rezgésszámú módszereket tanítunk, (Bach-virágterápia, Kristálygyógyászat, Színterápia), illetve olyan módszereket melyekkel jól felmérhető, hogy az ember hol tart az egyéni fejlődésében és melyek azok a dolgok, melyek segítik további fejlődését, merre érdemes haladnia. (Numerológia, Maya szimbolika…) Segítőket, tanácsadókat, konzulenseket képzünk, akik segíteni tudják embertársaikat ezekben a nehéz időkben. Egyértelműen azt gondoljuk, hogy a tanácsadói munka és a minőségi élet alapja a mély, Lélek szintű önismeret, így képzéseink és programjaink úgy vannak összeállítva, hogy az önismereti munka az alapja.

Sz: A családállítás talán az egyik legismertebb tevékenységetek. Miben tud ez segíteni a női lélek és test gyógyulása érdekében?

A: Leginkább abban tud segíteni, hogy feldolgozzuk a múltbéli sérüléseinket, megoldjuk a nőiséggel, anyasággal kapcsolatos, régi, családi mintákat. Képessé válunk rá, hogy „más” minőségben éljük meg nőiességünket és anyaságunkat, hogy képesek legyünk kilépni a megszokott régi sémáinkból, és egyértelműen kialakítsuk a világ mai álláspontjához igazodó női szerepeinket. Mert bármennyire furcsa is a világ megváltozott, és mi nők még mindig bele vagyunk ragadva a régi sémáinkba, azok szerint működtetjük életünket, és csodálkozunk, ha nem vagyunk sikeresek társként, anyaként.

Sz: A nők egészségét befolyásolják a régi lezáratlan családi ügyek, feldolgozatlan emlékek?

A: Természetesen igen! Minden lezáratlan érzelmi élmény beleég sejtjeinkbe és azok emlékeznek. Minél mélyebbek a sebeink, minél régebben cipeljük ezeket, annál több eséllyel betegszünk meg. Talán nem véletlen a folyamatosan szaporodó, női szerepmodellekkel összefüggő betegségek számának növekedése.

Sz: Ez kihathat a szexualitásra is? (Pl: frigiditás, libidó elvesztése, fogantatás)

A: Természetesen igen, mert mint tudjuk, minden mindennel összefügg. A nő, csak nőként tud megfelelő minőségű szexuális életet élni, és amíg a gyermekkori családból cipel terheket, nem tud onnan továbblépni, nem tud nőként „szerepelni”, kislány marad. Ahhoz, hogy felnőtt, érett nőként tudjunk viselkedni, fel kell nőjünk, felelősséget kell vállaljunk a múltunkért, el kell fogadjuk és el kell induljunk előre, egyéni utunkon. Ha „éretlenül” lépünk ki a felnőtt világba, ami gyakran előfordul, akkor folyamatosan újabb kudarcélmények jönnek szembe, és ezek kiváltó oka mindig a születési családban oldható fel.

Sz: Hogyan tudjátok ezt feloldani?

A: A Családállítás, Bert Hellinger módszere ad segítséget ennek feloldásában. Ez egy csoportos terápiás módszer, ahol a segítők segítségével „eljátsszuk” a családot, a morfogenetikus térből lekérdezhető információk alapján, és a Hellingeri rend szerint, rendet teszünk a családban. Visszaadjuk a terheket az ősöknek, feloldjuk a kóros kötéseket, áldást kérünk az életünkre.

Sz: Milyen változásokat hoz a 2012-es év? Hogyan élik meg ezt a nők?

A: Általánosságban elmondható, hogy mindenkinek a belső munkáról kellene szóljon ez az év. Belülről érezhető egy sürgetés, feszítés, türelmetlenség, ami arra szólít fel minket, hogy fejlődjünk, változzunk, vizsgáljuk meg értékrendünket, lépjünk közelebb saját Lelkünkhöz, szellemi esszenciánkhoz. Ehhez elengedhetetlen az önismeret! Azt tapasztalom, hogy egyre több nő válik nyitottá a változásra, egyre többen ismerik fel ennek jelentőségét.

Sz: Szerinted mennyire tudnak kibontakozni, önmagukat megvalósítani a nők jelenkori világunkban?

A: Ez csak attól függ, hogy ki-hol tart a saját fejlődésében. Én azt látom, hogy aki spirituális utat jár, fejlődik, tanul, megtanulja Önmagát jól értelmezni, használni az erőforrásait, az sikeres. Akik másoktól várják a megoldásokat és kiadják a kezükből a felelősséget, azok betegek, szenvednek.

Sz: Hogyan látod a nőket? Milyen gondolatok, problémák foglalkoztatják őket? Hol vannak elakadva?

A: Alapvető kérdés mindig az anyaság és a párkapcsolat kérdése, és én úgy gondolom, hogy ennek alapja a gyermekkorban van elakadva. Sokan a párkapcsolattól várják, hogy könnyítsen a dolgokon, hogy ami bennem nincs esetleg rendben, azt a másik beleteszi helyettem a közös életünkbe. Ez azonban nem így van! Csak két „kerek” ember tud minőségi párkapcsolatban együttműködni, boldoggá válni. A párkapcsolatba adnunk kellene járni és nem azért, hogy mi kapjunk dolgokat, akár csak megoldásokat egy-egy felmerülő problémára.

Sz: Mi lehetne erre a megoldás?

A: Az egyéni felelősségvállalás az első lépés. Felelősséget vállalni önmagunkért, életünkért! Megtenni a szükséges lépéseket ahhoz, hogy szerepmodelljeinkből, személyiség szintű életünkből kiléphessünk és Egyéniséggé válhassunk. Tanulni, fejlődni, változni kell! Le kell tenni mindazokat a viselkedés, gondolati és érzelmi sémákat, amik nem szolgálnak minket, melyek segítségével sikertelenek vagyunk és felépíteni olyat helyette, ami közelebb visz a saját, sikeres életemhez.

Sz: Központotokat főleg nők keresik fel, vagy férfiak is megfordulnak?

A: Tíz-egy arányban a nők vezetnek, de évekkel ezelőtt még csak nők érdeklődtek, így nagyon örülünk ennek a változásnak.

Sz: Mit üzennél a női olvasóinknak?

A: Azt üzenem, hogy merjenek szembenézni önmagukkal, problémájukkal és vegyék a saját kezükbe az életüket. Legyen hitük önmagukban, és abban, hogy bárki képes a változásra! Keressék meg azt a belső erőt, ami a születésüktől fogva vezette őket, fogadják el múltukat és kezdjenek el egy szebb jövőt építeni önmaguknak! Vállaljanak felelősséget megtett és meg nem tett dolgaikért, merjenek, akarjanak kilépni komfort zónájukból, merjenek átmeneti áldozatot, kényelmetlenséget vállalni a változásért, és Soha ne veszítsék el saját Fényüket! Egyetlen dolog biztos az életben és az a VÁLTOZÁS! Így nincs is mitől félnünk

Sz: Köszönöm veled a beszélgetést! Andrea, hol lehet az Omniverzumot elérni?

A: Van egy központunk Budapesten a IX.kerületben a Mester utcában, itt vannak programjaink, illetve van weboldalunk: www.omniverzum.hu.



Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!