Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. február 3., péntek

Túlélni a gazdasági válságot


Könyvajánló: Nagy Szaffina - Túlélni a gazdasági válságot

Válság vagy változás?

A témát egy másik szemszögből, egy új perspektívából mutatja be a szerző. Főképp az étkezésbeli lehetőségekre hívja fel a figyelmet, kicsit máshogy, kicsit talán józanabbul is megvizsgálva, valójában mire is van szükségünk?

Ezenkívül más takarékoskodási, ház, és pénzbeli gondolatok, de legfőképp a szívbéli sorok lelhetők fel a könyvben. Gyakorlati tanácsokkal kiegészítve.

A könyv 48 oldalas, ingyenesen letölthető, továbbítható. A szerzői név, és a tartalom megváltoztatása nélkül!

Minden hírlevél feliratkozónk automatikusan megkapja ajándékba. kérlek, ha már fel vagy iratkozva, ne iratkozz fel még egyszer, hamarosan ki fogjuk küldeni számodra is!

Olvasói vélemények:

„Először is isteni jó a grafika a borítón!!!! Nagyon nagyon tetszik!! Hasonló elemek vannak a Kryonos szeretet egysége oldalon is. Nagyon tetszenek ezek a harmonikus, egymásba fonódó ívek!!!

Hogy mi az, amire szükséged van attól is függ, hogy melyik valóságban vagy". Tudom beszéltünk már ilyenekről, de annyira jó, hogy mindezeket így összeszedted!!

Én is pl. egyre kevesebbet fűtök és egyre több pénzem marad. Milyen igaz, hogyha valamit nem tudunk megfizetni, akkor lehet, hogy nincs is rá szükségünk. Találtam egy tök jó sportot, ami 3000 Ft havi szinten és heti 3-szor van edzés, tehát ha csak havi 4 héttel számolunk, akkor is 12 másfél órás edzést kapok 3000 ezerért.

És ezért kaptam egy nagyon egészséges, egyre jobban működő testet, a vérkeringésem is egyre jobb, régen mindig szétfagyott a kezem és a lábam, akármit is vettem fel.

Kevesebbet is kell fűtenem, kevesebb ruhát kell felvennem, így mosás is kevesebb. Ha csak a fűtést számolom máris havi 20 ezret nyertem és ez a minimum!! Jó oké télen csak egy szobában lakom, de az nekem elég is, minek 2-t fűteni, amikor az ráadásul nagyon nehezen fűthető.

Meg csak akkor fűtök, ha jön valaki, meg este, meg, amikor fürdök a fürdőszobában. Kíváncsi vagyok a mostani hidegre, lehet jobban fogok fűteni, majd kiderül :)!

Húú és annyi mindenben egyetértek!!! Olyan jól összeírtad és egybeválogattad a témákat szuper példákkal!!Annyira igaz minden sorod, nagyon nagyon élveztem olvasni!! Olyan jó lenne, ha minél többen így gondolkoznánk és meg is valósítanánk!!”



Ha tetszik, oszd meg Facebookon is! Jusson el minél több emberhez!

Üdvözlök minden Kedves Olvasót!

Nagy Karesz


Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!