Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. január 10., kedd

Jó voltál?



Év végi cikkünkben már megemlítettem, ha valaki jó volt és becsületes, azt megajándékozzuk. Mit is jelent ez? Emlékeztek még a karácsonyi ajándékokra? A Karácsonyi diós torta videóra és a Karácsonyi ajándék ötletek könyvre? Szívünkből készítettük és adtuk, cserébe csak annyit kértünk, ti is becsületesen adjátok tovább. Nos, nekünk is van egy listánk, akárcsak a Télapónak, hogy ki az, aki becsületesen tovább is adta. Aki nincs fent a listán, annak nem jár….



Ajándékunk 2012 évre az élő ételek előadás videó, plusz 1200 Ft-os Bón, mely 2012 január 31.-ig beváltható bármelyik termékünkre, szolgáltatásunkra. Rendelésednél megnézzük fent vagy-e a listán, és értesítünk, hogy jár-e neked is az ajándék. Így fog működni.

Te jó voltál?

Minden VIP tag (2012-től a tanfolyamot végzők) megkapja az élő ételek előadás videót, amit e-mailben küldök, letölthető formában. Legyél te is VIP tag! Kezd el a vegán tanfolyamot még ma!



Mindent tudni akarok a vegán tanfolyamról. Magyarországon elsőként elméleti vegán tanfolyam. Tudj meg mindent, amit eddig csak akartál tudni a vegán nyers étkezésről.

Most 61 – 50 % kedvezményt adunk. Kattints IDE a részletekért!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!