Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. november 24., csütörtök

Balatonalmádi Egészség Nap beszámoló


Bár még nem fagyott be a Balaton, csuda jó programot lehet találni így is Magyar Tenger mentén. A szervezők szívüket, lelküket beletették, és sikerült is jó pár embert megmozgatni. Aki járt már tél időben a Balatonon az tudja milyen kihalt olyankor minden, és Balatonalmádiban ezt nem lehetett érezni! Csuda jó hogy ennyi embert érdekeltek az előadások, egyáltalán az egészség témája.A beérkezőket piros, zamatos almával kínálták, minden órában volt előadás a teremben, és kiállítók tették még színesebbé a programot. Téli rege teát lehetett kóstolni, ami valóban nagyon ízletes volt, és meleg, már csak Ady Endre „Karácsonyi rege” című költeménye hiányzott hozzá.Mézkóstolásra is volt lehetőség, Bíró Zoltánnal.Bemutatkozott a helyi Teodóra bioélelmiszer és gyógyterméküzlet, ahol értékes könyveket, csíráztatni való magokat lehetett kapni, az Ökonet, Gaál Ildikó Hajnalka, és az Immunotic (gyógyító, frekvenciás készülék) Nagy Tímea is bemutatkozott. Aki elárulta nekünk, hogy hamarosan nyílik Balatonfüreden egy csuda jó klassz hely, ahová kifejezetten egészséges italok, turmixok várnak majd! Várhatóan én is fogok majd turmixokat készíteni.


A mi asztalunknál lehetett receptes könyvet dedikáltatni, amivel éltek is, és ezt külön köszönöm! Bemutattuk a vegán tanfolyamunkat, magyaros és tökös ételkészítő videókat, és ajándékokat lehetett kérni.

(Most jut eszembe, már csak pár napig elérhető a tökös ételkészítő videó, december 1.ig!) Mindig jól eső érzés szívemnek, ha értékelik a munkánk, és főleg ha már ismert olvasók jönnek oda hozzám! Sőt találkoztam régi ismerőssel is, ami hatalmas meglepetés és öröm volt a számomra!

Az előadáson két rövid filmet is levetítettünk, és van egy meglepim! Felvettük az előadást! Hamarosan bemutatjuk.

Gyorsan elröppent az idő, az előadásom után már készülődtünk is hazafelé, összebarátkoztunk a többi kiállítóval is, és nagyon kedves volt Melnecsukné Vati Judit, ő kért fel minket az egészségnap részvételére, amit külön köszönünk, reméljük a jövőben is együttműködünk. Külön köszönünk mindent a többi szervezőnek, és Juhászné Vincze Eszternek a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár művelődésszervezőjének!

Ajándékba kaptunk egy Balatonalmádi jövő évi naptárat, nagyon örültem neki!
Mély baráti öleléssel elbúcsúztunk, és elindultunk a sötét, ködös estébe, hazafelé.

Holnap könyvajánló! Várlak szeretettel! Hétfőn pedig igazán különleges meglepetésben részesítelek!

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!