Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. október 5., szerda

Szőlő


Szüret idő van, és a szőlőevésé! Készíts szőlőlét, tarts szőlő napokat, tisztítsd meg jól beleidet, és könnyíts magadon!

A szőlő ideális a belek és vesék kitisztításához, így az őszi böjtöléskor kiváló. Erősíti az idegrendszert, és a rákos megbetegedéseket is gyógyítja.

Magas antioxidáns tartalmú! C, B1, B2,vitamin, kalcium, vas, foszfor, kálium, nátrium, magnéziumot tartalmaz.

A szőlő védi a szívet, az ereket, erősíti az immunrendszert, tehát ha már most beléptél a kicsit szüttyögős napokba, akkor mindenképpen igyál és egyél sok szőlőt! (Hamarosan újra kapható lesz nálunk a varázstea erre a célra! Figyeld a blogot! : ) A magja is értékes anyagokat tartalmaz.

A szőlő almasavat tartalmaz, ezért a fogakon lévő elszíneződéseket eltávolítja.



Szépségápolásként is használhatod, a kipréselt szőlőzaccot, kend fel az enyhén megnedvesített, és már ledörzsölt arcodra. Hagyd fent 20 percig, és mosd le! Bőröd simább, feszesebb és ragyogóbb lesz! Az Alfa-hidroxi sav anyagnak köszönhetően ránctalanít is. Ezért érdemes a szem körül is jól bekenni.

Próbáld ki!

Nekem az Otelló a kedvencem. És neked?


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!