Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. október 21., péntek

Kalo Jenő: A gyógyulás szelencéje


Könyvajánló: Kalo Jenő - A gyógyulás szelencéje

Az orvosi asztrológia kézikönyvének első kötete.

A könyv végig vezet bennünket, szinte az összes ismert betegségen, és beszél azok kialakulásának okairól. Főképp lelki oldalról közelíti meg a kérdést, ami valóban minden betegség gyökere. Hiszen ott lapul bennünk oly sok érzés, amit nem adtunk ki, nem mondtunk ki, sérelmek, fájdalmak, konokságunk, türelmetlenségünk. Az író összekapcsolja az asztrológia jegyeket is a betegségek és a jellemünk kialakulásával. Ezért kitűnő önismereti kézi könyv is! Külön fejezet íródott a bolygókról, és hogy azok miképpen befolyásolják hétköznapjainkat, egészségünket. Aki nem hisz azt asztrológiában, azoknak is ajánlanám, mert valóban nagyon részletesen feltárja előttünk a betegségek okait, különböző aspektusokból. Szót ejt az ősi elemekről is, főleg lelki szinten, mi jellemző egy – egy adott elemre. Részletes elemzést pedig nálam lehet kérni, ingyenesen:

Mi ez az ősi regeneráció?

Minden jegyhez, ami az asztrológiában jellemző, külön rajzolt ábrák is találhatók, hogy még érthetőbben átadja számunkra ezek jelentését.

A könyv gyönyörűen illusztrált borítóval, 232 oldalon kalauzol el minket a betegségek mély bugyraiba, és felfedezheti mindenki saját maga erősségét, és gyengeségét, és hogy hol kellene változnia, ahhoz hogy kiegyensúlyozott legyen az egészsége, lelkileg és testileg egyaránt.

Részletek a könyvből:

„Az orvosi asztrológia az asztrológiának egyik ága, amely lehetőséget biztosít, ahhoz hogy megértsük betegségeink természetét, azt, hogy mi húzódik meg betegségeink lelki hátterében, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következménye lesz a betegség, és ugyanakkor megérthetjük azt, hogy a betegség az egészség ellentéte.”

„Mindazt, amit nem tud elfogadni önmagában, a külvilágra vetíti. (….) Mindazt, tehát, amivel nem akarunk szembesülni, a külvilágra vetítjük. Barátaink, rokonaink, de legfőképpen házastársunk a legfőbb tükrünk, s ami benne ellenszenves, azt tudjuk magunkban legkevésbé elviselni, azzal dolgunk van. Azért fontos az önismeret, hogy felismerjük a tükröződésünket a világban.”

„Gondoljunk csak arra, hogy az asztrológia nem kevesebbet állít, mint azt, hogy minden egyes konstelláció, minden egyes összefüggés leírja a földi történést a maga teljességében. Ez tehát azt jelenti, hogy a bolygók szimbolizálják a földön látható, fellelhető összes információt, vagyis a bolygók kapcsolódnak az állatvilággal.”

„Ahhoz, hogy megértsük az asztrológiai gondolkodást, el kell azt képzelnünk, hogy egyetlen bolygó kifejezheti a hozzátartozó összes analógiát, és leírhatja azt. A régiek a bolygókat is úgynevezett archetípusokhoz kapcsolták, amelyeket princípiumoknak neveztek.”

„Amikor megtagadunk valamit, ami gazdagítaná az élettapasztalatainkat, akkor valójában az életünk kiteljesedését tagadjuk meg. Lassan felőröljük magunkat, elsorvadunk, és lassan belehalunk abba lelki fájdalomba, ami valamikor ért minket, de amit nem vagyunk képesek elengedni.”


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!