Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul májusban

Jelentkezz május 31.-ig online 2500 Ft/ vagy 3000 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. szeptember 27., kedd

Olvasói kérdések és letöltési segédlet


Kaptunk egy újabb kérdést, egy nagyon kedves olvasónktól, és azért teszem közzé, (név nélkül természetesen) mert lehet benned is felmerült. Ezenkívül mindenki nagyon lelkes, amikor megkapja a letölthető anyagot, és azonnal gombnyomás… és sajnos többen is elhibázzák, ezért ezzel kapcsolatban Karesz ír most nektek erről.

„Kedves Szaffina!

Nem azért gondolkodom a vegán receptek videós verziójának megrendelésén, mert drágának tartom,sőt, erősen hajlok arra, hogy kipróbálom, hiszen egy mozijegy ára nem nagy kockázat. Azért vannak fenntartásaim, hogy van-e nekem itthon olyan gépem, amire szükség van az aprításhoz, vagy a konyhatechnológiához, meg tudom-e vásárolni a hozzávalókat itt Nagykanizsán, ha valamelyiket ki szeretném próbálni. Az pedig nagyon rossz, ha valamit ilyen objektív okok hiánya miatt nem lehet megvalósítani. Találkoztam már a hasonló oldalakon az aszalógéppel is, úgy tűnik nekem, hogy az egy alapgép ebben a típusú konyhában, de lehet, hogy vannak még olyan eszközök, amit a reformváltással együtt célszerű beszerezni, de te biztosan tudod, hogy mi a szükséges és elégséges, hogy megfelelő minőségben követhessük a receptek megvalósításának folyamatát, mi, akik kezdők vagyunk ebben.

Most lementettem a vegán pástétom receptjét, ezzel kapcsolatban az a kérdésem, hogy miként célszerű fogyasztani, mivel nekem a kenyér jut az eszembe, az pedig mintha már nem férne bele a vegán kategóriába.”


Válasz:

Először is olyan ételeket készítek, ami nekünk Magyarországon is elérhető, elkészíthető. Tehát nem kell tartanod attól, hogy különleges fűszereket fogok mondani, aminek a nevét sem tudjuk kiejteni...nem hogy beszerezni...

Másodszor, az is tévhit hogy drága gépek kellenek! Legyen egy éles késed, vágódeszkád, és az alap a turmixgép. Minden gépről, elérhetőségéről, árakról, (akár 3000 Ft-tól) írtam és összeszedtem egy részletes listát, (elég hosszú és terjedelmes, érdemes megnézni) a 3.oktató anyagban. Szóval ha még ezzel kapcsolatban vannak kérdések érdemes a tanfolyamot elkezdeni inkább.

Harmadszor, nem alapgép és eszköz az aszaló. Egy ételt sem készítek a videón, sem a könyvben amihez aszaló kellene.

Tehát egyszerű összetevőkből, magyaros fűszerekből, és egyáltalán nem drága gépekkel dolgozom! Egyszerű konyhában ahogy azt láthattad. Célom az, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassam miszerint ez drága mulatság!

Igen, kenyér nem fér bele, de ha te eszel ilyet, nem baj, mindenkinek magának kell tudnia mikor mit tud elhagyni.

Én salátával eszem az ilyen ételeket.

Letöltési segédlet:

Mikor megkapjátok az elektronikus anyagok (ételkészítő videók, e-book) letöltési linkjeit olyan lelkesek vagytok, hogy egyből megnyitjátok, és nem mentitek le az állományokat. Erre figyeljetek, mert a linkek csak egyszer használhatóak. Természetesen, ha probléma merül fel segítünk!

Amikor megérkeznek levélben a termékeink elérhetőségei a letöltési kék linkre vagy linkekre ne bal gombbal kattintsatok, hanem egyenként jobb gomb a linken és Hivatkozás mentése menü vagy Mentés másként opció így az általatok megadott könyvtárba töltsétek le az anyagokat.

Ezután dőljetek hátra és hangolódjatok rá az anyagokra : )


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!