Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. június 17., péntek

Vlagyimir Megre: A zengő cédrusok


A múlt heti könyvajánlóban már írtam Anasztáziáról. Ez a könyv a folytatása. Megre hazatér, és elkezdi küldetését, ám rengeteg akadály sodródik útjába, többen is az élete végét szeretnék, ám ekkor jön segítségül Anasztázia nagyapja, aki segít neki, hogy eljuttathassa az emberekhez a cédrusolajat, mely gyógyító hatású. A könyvben folytatódik Anasztáziával való beszélgetés, a gyógyításról, és olyan bölcsességek is felszínre kerülnek, és olyan szentélyek, melyek eddig homályba vesztek az emberiség előtt. Kiderül, hogy létezik még egy ilyen gyógyító fa, nem is olyan messze, ahol Megre él….

Feltűnik egy rejtélyes kép, egy kolostorban, mely az emberek megfejtésére vár, előbukkan Feodorit atya, aki már meghalt…vagy még sem? Rég elfelejtett dolmenek feltárulnak, és gyógyító sugárzásuk.

Részletek a könyvből:

„Az olaj bármilyen betegséget képes gyógyítani, diagnózist nem kell hozzá felállítani. Úgy kell használni, mint táplálékkiegészítő terméket, salátákhoz adagolva. Használjunk naponta egy kanállal. Legjobb napkeltekor. De napközben is megengedett. Nappali fénynél, nem éjjel. Ez a legfontosabb.”

„Kinyitotta a szelencét és tenyeremre öntötte a cédrusolajat, melyet onnan nyelvemmel lenyaltam. Az ajkaimon és a szájamban is kellemes meleg áradt szét. Hirtelen megéreztem a cédrus illatát is. Nehezen tudnám ezt az illatot bármivel is összetéveszteni.”

„A nagypapám és dédpapám meséltek neked a Zengő Cédrusról. A cédrus mindennapi gyógyító hatásairól. De nem magyarázták el azt, hogy az ilyen cédrus ritmusai, pulzációi a Nagy Szelleméhez hasonlatosak. Ha ezek a ritmusok összekapcsolódnának azzal a ritmussal, mely sok emberben jelen van, akkor ezeknek az embereknek – ha megérintik és gyengéden simogatják a Zengő Cédrus meleg törzsét – lehetőségük nyílik érintkezésbe lépni a Bölcsesség Végtelen Terével.”

„A nők elnyerhetik az eredeti Ősforrások erejét és bölcsességét, megvalósíthatják küldetésüket, boldoggá tehetik választottjukat, férjüket, saját magukat és kettejük szeretetében fogant és szeretetükből születendő gyermeküket is.”

Olvasói vélemények:

„Anasztázia nekem egy új szertartást adott. A teremtés megélését. azt, ahogy a magokkal egyé válva (a számban) majd a Nap atyánktól áldást kérve, leheletemmel életre keltve a magot elültetem.

Csodálatos érzés.” Filyó Imre, Encs

„Csodálatos érzés belemélyedni Anasztázia gondolataiba. Alig várom, hogy ilyen módon ültethessük el tavasszal a magvacskákat és a gyermekeimmel együtt örülhessünk majd a kis növénykéknek. A csillagos ég alatt is szeretnék már aludni, mert nagyon szép élmény lehet. Terjeszteni ezeket a gondolatokat, ez egy nagyon nemes küldetés.”

Suba Hajnalka, Csallóközcsütörtök, Szlovákia

„Azon kevés könyvek egyike, amit az ember egy szuszra akar végéig olvasni, és nem azért, mert nem lehet letenni, hanem mert nem akarja letenni! A laikus ember számára ez egy megmosolyogtató jó kis mese. Nekünk viszont ŐSI IGAZ MESE! Mert E MESE, MIND ÉG IGAZ (ÉGI AZ)! De csak annak aki megérti azt, és ELGONDOLKODIK rajta.”

Kertész András, Bekecs

A könyvek megvásárolhatók az Anasztazia.hu oldalon!

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!