Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. június 2., csütörtök

A könyborítóról


Azt hiszem, nem lehet elmenni a borító mellett, nem lehet nem látni, azt ami másoknak kívánatos, másokat megrökönyöz.

Célom a borítóval nem az volt, hogy önmagam mutogassam, tudom nem vagyok egy világ szépe, és nem leszek szex szimbólum.

Azt szerettem volna megmutatni, érzékeltetni, hogy mindannyian a természet részesei vagyunk, a természetből kellene táplálkoznunk, úgy ahogy azt Földanya adta.

Nincs szégyellni való a természetes, tiszta testben, mely nem retusált, és nem a „csillogó, sztár” világnak akar megfelelni.

Így vagyunk természetesek! Így vagyunk önmagunk!

Minél közelebb a természethez! Akár lehetne ez is a fő jelszavunk!

Talán nem mindenki értette meg a borítóm üzenetét.

Én nem szerettem volna egy újabb, tipikus, receptes könyvecskét, melyen szerepel egy recept, és beáll a többi receptes könyv sorába.

Ám nem magamnak készítettem, hogy felrakhassam otthon a polcra.

Fontos az olvasói vélemény!

Lehet szavazatot leadni, lehet véleményezni, illetve ötleteket adni, milyen lehet egy jó receptes borító. Természetesen, ha tetszik a jelenlegi, arra is lehet voksolni!

A gyorsaság és egyszerűség kedvéért, összeállítottunk egy 9 kérdésből álló felmérést (a blog főoldalának a legalján), név nélkül már ezzel is tudsz voksolni, véleményezni, csupán pár percet vesz igénybe! Köszönöm!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon


2 megjegyzés:

 1. Pár észrevétel, ha megengeded:
  az ötletet jónak tartom, a te képed is jó. Ami miatt picit "amatőrnek" hat a borító, hogy a háttérbe elég bénán lett berakva a főalak. Jobb lett volna, ha az eredeti fotón jó a háttér, és nem kell photoshoppal mögéügyeskedni. Ha viszont mindenképpen külön hátteret gondolsz, akkor sokkal szebb erdei képet is rakhatnátok be. Más: a "Szaffina fűszerkonyhájából" betűtípusa nem túl szerencsés, főleg, hogy az I. kötet is azzal van írva, simán lehet II. kötetnek is olvasni.

  VálaszTörlés
 2. Köszönjük őszinteséged.

  Érdekes, amit írtál mivel ez az eredeti háttér és Szaffina nem lett ráhúzva. Egyedül a gyékényt kellett eltüntetni, amire viszont a kép készítésekor nagy szükség volt, higiéniai és egyéb okokból (másztak a hangyák ; )

  A betűtípusnál igazad van, mert tényleg 2-nek lehet olvasni.

  Nagyon köszönjük még egyszer észrevételeket

  VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!