Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. június 27., hétfő

A hét kérdése: Sportolsz-e valamit az étkezésed mellett?


Várjuk Facebookon is a hozzászólásod, illetve itt a blogon!

Nagyon sokan helyesen táplálkoznak, de nem igazán mozognak. Aztán megint mások sportolni járnak rendszeresen, de nem igazán figyelnek az étkezésükre. És vannak az arany középutasok, aki mindenből esznek egy kicsit, mozognak is hébe-hóba, és még ezernyi féle képen lehet definiálni az egészséget. Mindenkinek van elképzelése arról, hogy mit eszik, mi a helyes, vagy helytelen, hogyan tudja karban tartani testét. Általában ezt az elképzelést valakinek a filozófiája határozza meg, (lehet iskola, szülők, egy sportoló, edző, mentor, barát..stb) bár mindenki rendelkezik egy-egy tapasztalattal, az új tapasztalatokat, illetve étkezési, mozgási formákat már nehezen tudják befogadni a legtöbben.

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "

A. Schopenhauer


Én személy szerint a nyers étkezést tartom a legenergiadúsabb táplálkozásnak, és ezt nem fanatizmus, ezt tapasztalati meggyőződés, és évek alatti tanulmányozás mondatja velem.

„A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság.”

/Jack LaLanne/Ám valóban nem elég csak helyesen étkezni, bevinni a nyers ételeket, energiát, enzimeket, vitaminokat, ásványokat, fontos, hogy mozgassuk is meg izmainkat. És nem kell feltétlen mindenkinek profi sportemberré válnia, de olyan mozgásformát válasszon, ami testét megmozgatja, ami fellendíti, ami testének, lelkének egyaránt való.

Azt hiszem itt rontják el a legtöbb esetben a kötelező tornaórákat. Az egyént kell figyelembe venni, akár csak az étkezésnél, az ő pszichéjét, az ő testi alkalmatosságát.

Nem lehet kényszeríteni valakit, hogy kosarazzon, vagy szekrényt ugorjon, ha ő erre képtelen, aminek ezernyi oka lehet, lehet hogy az illető viszont remek futó, vagy úszó.

A sport arról kell, hogy szóljon, hogy örömet okozzon a testünknek, felüdítsen bennünket, leadjuk a felesleges energiát, hozzájáruljunk a test méregtelenítéséhez, izmosításához, karbantartásához, erősítéséhez. Feszesebbé tegyük izmainkat, növeljük teherbíró képességünket, és önbizalmunkat. Hozzájáruljunk a tüdő, a szív jobb működéséhez, keringési rendszer erősítéséhez.

A mozgás feldoppingol, felpörget, és nincs szükséged más szerekre, hogy ilyen jó érzésed legyen!

Vannak sportemberek, akik leszólják a nem éppen izzasztó módszereket, noha azok éppen olyan hatásosak életünkben. Ne ezzel foglalkozzunk! Önmagunknak alakítsuk ki azt a mozgásformát, ami számunkra a legmegfelelőbb!

Lehet ez egy tánc, jóga, sétálás, gyaloglás, túrázás, biciklizés, úszás, hegymászás, atlétika, futás, íjászat, lovaglás, aerobik, és még ezernyi féle…

Te milyen mozgásformát végzel naponta? Illetve rendszeresen?

Ha még nem találtál mozgásformát magadnak, vagy éppen már egészséges sportember vagy várunk szeretettel a BALATON BAJNOKSÁGON!

Férfiak hetében több érdekes cikket írtunk a Testépítésről, a sok fehérje és dagadó izmok közötti összefüggésről, szépségápolásról, férfi lélekről, kedvenc receptjeinkről férfi szemmel

A cikkek elérhetőek a Férfi Hétre kattintva!


Várjuk Facebookon is a hozzászólásod, illetve itt a blogon!

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!