Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. január 7., péntek

Angela Stokes: Élő ételfinomságok receptkönyve


Több, mint 150 könnyen elkészíthető, nyers-vegán receptet találhatunk benne!

Engem Angela Stokes ámulatba ejtett, erős példát mutatva mindenki felé! Megmutatta az egész világnak, hogy nincs lehetetlen! Fantasztikus, amit művelt testével, amit elért sziklaszilárd elhatározásával, kitartó munkájával!

Ha eddig azt hitted, te reménytelen eset vagy, nem tudsz lefogyni, neked különböző problémáid vannak, és sorakoztatnád már fel az érveidet, hogy miért is nem tudod a vegán étkezést végig csinálni, akkor vedd kezedbe ezt a kiváló könyvet, és meríts lendületet, bátorságot, kitartást, Angela Stokestól!

Angela 21 éves korára komoly testi tünetektől szenvedett, betegségektől, mint a candida, bőrproblémák, depresszió, elhízás: közel 133 kilót nyomott!!

Négy év alatt sikerült 71 kg-ot leadnia, megszabadulnia a súlyos betegségekből, és a lelki terhektől. Ma már egy egészséges, élő, nyers irányzatban sikeres, boldog, kiegyensúlyozott, csinos nő!

Receptes könyve egyszerűen, gyorsan elkészíthető ételeket tartalmaz, melyeket bárki otthon könnyen elsajátíthat. Nem kell aggódnia, hogy mi kerüljön az asztalra. Angela ad néhány alapelvet, melyeket variálhatunk kedvünk, igényünk, ízlésünk szerint. Így válunk mi is kreatív élő ételkészítővé! Ezáltal soha nem lesz unalmas a nyers koszt!

A könyv nem fogyókúrás recepteket tartalmaz, de bátran állíthatom, hogy ezekkel a receptekkel, ételekkel az ideális testsúly beállítását el lehet érni. (Ez sok mindentől függ, ezért ez külön témát érdemel meg)

Részletek a könyvből:

„ A nagyobb arányban élő ételeken alapuló étrendre való átállás sikeressége azon múlik, hogy hajlandó vagy-e új technikákat elsajátítani, hajlandó vagy-e búcsút mondani a régi megszokásaidnak: a főzésnek, sütésnek, grillezésnek, és dobozból evésnek. ”

„ A könyvben található receptekből összeállítható egy anticandida-étrend is, sőt azok is hasznosnak fogják találni őket, pajzsmirigy-alulműködésben szenvednek. ”

„ Őszintén remélem, hogy élvezni fogod ezeket a recepteket, és értékes alapul szolgálnak majd saját konyhaművészeted kialakításához. Látogass el a www.rawreform.com oldalra! ”

Minden könyv, amit közzéteszek, általam olvasott, tehát nem találomra mert jól mutat a blogon felteszek egy iratot. Havonta minimum egy könyvet elolvasok az adott témában (néha ez többre is sikerül). Tudtad, ha elolvasol havonta egy könyvet, egy bizonyos szakterületen, akkor egy-két év múlva Te is szakemberévé válsz abban, amit olvasol!? A sikeres emberek (1%) rendszeresen fejlesztik magukat és olvasnak! Te hova tartozol, a 99%-ba, vagy az 1 %-ba?

Várlak továbbra is 2011-es esztendőben a könyvajánló pénteki napokon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!