Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2010. október 2., szombat

Berente Ági: Méregtelenítés kézikönyve

Könnyű olvasmány azoknak, aki még csak most ismerkednek az egészséges életmóddal. Ajánlott azoknak, akik tudják, „kellene tenni valamit, de hogyan is fogjak hozzá”, és azoknak is, akik teljesen szkeptikusak bizonyos témákban, és nem is tudják mennyire fontos az egészség megőrzése, és a vele együtt járó méregtelenítés. Az első kb: 60 oldal erről szól. Tudatosítani magadban mit is akarsz, és azt hogy akarod valójában. Ahogy haladunk egyre mélyebben a könyvben, úgy mélyülnek a témák is, és bizony még a gyakorlott olvasót is, és azokat, akik már ezen az úton járnak, rabul ejtik! A könyv másik fele igazán lebilincselő, és sok érdekes információt ad számunkra!

Érinti szinte az összes egészséggel kapcsolatos kérdést. A helyes légzésről, a víz csodálatos tulajdonságairól, a béltisztításról, különböző böjtökről, kúrákról is ír.

Megemlíti az arc masszázst, a természetes arcpakolásokat. Hogyan készíthetünk önmagunknak egyszerű, természetes olcsó pakolásokat, és hogyan őrizhetjük meg fiatalságunkat?

A könyv végén egy csokorba szedte számunkra a gyógynövények erejét, a zöldségek, gyümölcsök, gabonák, magvak, hüvelyesek élettani hatását! Kis kézi lexikon! Egy ilyen példányt érdemes otthonunkban tartani.

Laza őszinteséggel ír, „face to face” megmondja a frankót! Szó szerint!

Ha még nem tudod, hogy is vágj neki ennek az egészséges életmódnak, és mi mindenre is kellene odafigyelned, ajánlom ezt az egyszerű, de még is nagyszerű olvasmányt!

Részletek a könyvből:

„ Előbb azt tisztázd le magadban, akarsz-e egészségesebben élni, akarsz-e megválni évtizedes „hűséges” betegségeidtől. Ez a könyv azoknak szól, aki akarnak változtatni.”

„ Nagyon könnyű a kényelem melegében meghúzódni, nem mozdulni, és csak várni, hogy forogjon tovább a világ. Ellenben kitalálni, megmozdulni, végig vinni a tervezett programot igen nehéz. Mert az ember a biztonságot keresi, és a kínok közötti fogyás, az önsanyargatás, vagy csak az édes falatok megvonása, bizonytalanságot, rossz érzést szül. Szereted kényeztetni magad, ellazulni egy tábla csoki társaságában, gyorsan bedobni a mikróba a félkészen vásárolt pizzát, vagy vasárnaponként jókat enni a többfogásos ebédből. Erre azt mondani, hogy nem kéred? Mikor egész héten gürcöltél, túlóráztál, idegbajt kaptál, kifáradtál, elmagányosodtál, akkor ez az egyetlen örömöd se legyen hétvégén?

Azt mondják döntéseink alakítják életünket. Az idegbajos munka is saját döntésed eredménye, de általában hiábavalónak tartod végig menni ezen a gombolyagon. Gubancos a szál – mondod - : valahol a múltban összegabalyodott a sorsfonal, ezt már nem lehet kibogozni.

Ne add fel a változtatás lehetőségét! Legalább a lehetőséget ne!”

„A pozitív gondolkodás ott kezdődik, hogy felméred, mennyi pénzt költöttél már orvosra, gyógyszerre. Mennyivel többet használnál magadnak, ha ezekkel nem mérgeznéd magad tovább, hanem helyettük valódi, életet adó gyógyító ételekre költenél.”

A böjttel felkészülünk egy magasabb lelki szinten megélt időszakra, ezért minden böjt egy kicsit közelebb visz saját igazi énedhez.”

„ Akkor igazán sikeres a méregtelenítés, ha fel sem tűnik, hogy jelen van. Hogy értem ezt? Úgy, hogy ha az élet hatalmas piramisában örökös, fizetett helye van a rendszeres tisztításnak. Szabadulj meg mérgeidtől, és légy vidám!”

Várjuk olyan írók, könyvkiadók jelentkezését, akik partnerprogrammal rendelkeznek, így folyamatosan közzétesszük az egészséges életmóddal kapcsolatos könyveiket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!