Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. szeptember 7., kedd

Öko-Piac-Tér Blog

Az Öko-Piac-Tér blog 2009 májusában jött létre, elsősorban a tudatos vásárlás, környezettudatos gondolkodás népszerűsítésére. Témaválasztásban is elsősorban a vásárlási, fogyasztási szokásokra helyezzük a hangsúlyt. Részben az elterjedt, felhalmozó és pazarló életmód kritikája, részben az építő jellegű, kreatív alternatívák felvetése a cél.

Cikkeinkkel elgondolkodtatni, felébreszteni szeretnénk másokat, és közös gondolkodásra, tettekre inspirálni, ráébreszteni az embereket arra: rajtunk múlik, hogyan élünk tovább. A mi felelősségünk is, hogyan alakul saját és társadalmunk jövője. Nem ülhetünk ölbe tett kézzel és nem nézhetjük tétlenül, közömbösen ahogyan mások önmagukat és környezetü(n)ket rombolják. Szeretnénk egy kreatív vezérfonalat adni mások kezébe.

Alkotások, programok ajánlóival olyan művekre, alkalmakra hívják fel a figyelmet, melyekből tanulhatunk, ötleteket meríthetünk, feltöltődhetünk, melyek tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A blog egyik célja, hogy tartalmas és kreatív szórakozási lehetőséget nyújtson a látogatóknak

Ajánljuk ezt a blogot,

...ha eleged van a borongós, búskomor hétköznapokból, a hétköznapi politikából, és abból, hogy mindenki a válság felett károg, de sokan nem tesznek semmit, hogy változtatassanak. Mi sem tesszük meg senki helyett, csak ötleteket adunk, és a magunkét hozzátesszük, a többi a te kezedben van!

...ha szeretnél pozitívabb, szebb, örömtelibb és egészségesebb, élhetőbb mát és holnapot teremteni magadnak testi-lelki-szellemi szinten.

...ha szereted a kreatív ötleteket, a tartalmas szórakozást, változtatni akarsz az életeden és közben megóvni a környezetedet.

...ha hiszel abban, hogy te is tehetsz valamit, és túl akarsz lépni a zsigerbeszéden és a régi programokon!

Megtettük az első lépést, a többi a MI kezünkben van! Várjuk az értékes hozzászólásokat és ötleteket, hiszen egy blog akkor igazán érdekes, ha mások is hozzáteszik, amit tudnak! Ha van ötleted, témajavaslatod, vagy te is írnál, ne késlekedj!

Figyelem! A blog alkalmas mások korábbi világképének megzavarására!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!