Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2010. szeptember 7., kedd

Öko-Piac-Tér Blog

Az Öko-Piac-Tér blog 2009 májusában jött létre, elsősorban a tudatos vásárlás, környezettudatos gondolkodás népszerűsítésére. Témaválasztásban is elsősorban a vásárlási, fogyasztási szokásokra helyezzük a hangsúlyt. Részben az elterjedt, felhalmozó és pazarló életmód kritikája, részben az építő jellegű, kreatív alternatívák felvetése a cél.

Cikkeinkkel elgondolkodtatni, felébreszteni szeretnénk másokat, és közös gondolkodásra, tettekre inspirálni, ráébreszteni az embereket arra: rajtunk múlik, hogyan élünk tovább. A mi felelősségünk is, hogyan alakul saját és társadalmunk jövője. Nem ülhetünk ölbe tett kézzel és nem nézhetjük tétlenül, közömbösen ahogyan mások önmagukat és környezetü(n)ket rombolják. Szeretnénk egy kreatív vezérfonalat adni mások kezébe.

Alkotások, programok ajánlóival olyan művekre, alkalmakra hívják fel a figyelmet, melyekből tanulhatunk, ötleteket meríthetünk, feltöltődhetünk, melyek tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A blog egyik célja, hogy tartalmas és kreatív szórakozási lehetőséget nyújtson a látogatóknak

Ajánljuk ezt a blogot,

...ha eleged van a borongós, búskomor hétköznapokból, a hétköznapi politikából, és abból, hogy mindenki a válság felett károg, de sokan nem tesznek semmit, hogy változtatassanak. Mi sem tesszük meg senki helyett, csak ötleteket adunk, és a magunkét hozzátesszük, a többi a te kezedben van!

...ha szeretnél pozitívabb, szebb, örömtelibb és egészségesebb, élhetőbb mát és holnapot teremteni magadnak testi-lelki-szellemi szinten.

...ha szereted a kreatív ötleteket, a tartalmas szórakozást, változtatni akarsz az életeden és közben megóvni a környezetedet.

...ha hiszel abban, hogy te is tehetsz valamit, és túl akarsz lépni a zsigerbeszéden és a régi programokon!

Megtettük az első lépést, a többi a MI kezünkben van! Várjuk az értékes hozzászólásokat és ötleteket, hiszen egy blog akkor igazán érdekes, ha mások is hozzáteszik, amit tudnak! Ha van ötleted, témajavaslatod, vagy te is írnál, ne késlekedj!

Figyelem! A blog alkalmas mások korábbi világképének megzavarására!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!