Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Ezt nem érdemes kihagyni!!!

Valamiért feliratkoztál, és ezt köszönöm! Azt szeretném, ha valóban mindenki, amiért feliratkozott, elért hozzám, megkapná amiért idetalált! Ezért most különleges felhívással fordulok feléd! Ha eddig még nem végeztél volna el nálunk Vegán Tanfolyamot, most július 1.-től 10.-ig mind a 10 hónap anyagát 2000 Ft/db áron, azaz 20.000 Ft-ért odaadom, csak kizárólag hírlevél olvasónak, aki már legalább egy terméket vásárolt tőlünk! Ezzel köszönöm meg a bizalmat! (Kérlek írd meg e-mailben - info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com, mit vásároltál és mikor köszönjük!)

Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat! Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2010. augusztus 2., hétfő

Barack leves


Gyümölcslevest szinte bármiből készíthetünk, tisztított vízzel, vagy szója, zab, rizs tejjel, és édes fűszerekkel (fahéj, szegfűszeg). Lényegében ezek gyümölcslevek. Attól tudnak kicsit leveses állagúak lenni, hogy sűrűbbre készítjük, és „betétként” aprított gyümölcsöt adunk hozzá tálaláskor. Nyáron elmaradhatatlan, a hűsítő gyümölcsleves.

Ezt őszibarackból készítettem.


Egészségre gyakorolt hatása:


Sok C, és B-vitamin található benne. Kálium tartalma jelentős. Magnézium, kálium, nátrium található még benne. Csökkenti a vérnyomást, erősíti a szívet, megakadályozza a székrekedést, segíti az emésztést. A nektarin csupán külsőben tér el, ”szőrös” fajtájától, vitamin, és ásványi anyag tartalma megegyezik az őszibarackéval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!