Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2010. május 27., csütörtök

Ételek, édességek

Ételeinket élő vegán receptek alapján készítem el, gondosan ügyelve a megfelelő alapanyagok összeválogatására, és a fűszerek egymással való jó összhatására és gyógyító erejüket is figyelembe véve.

Halott étellel akarod táplálni a tested vagy élővel? Vagy úgy is kérdezhetném, halott akarsz lenni vagy élő?

Azzá válsz, amit eszel, és amit gondolsz!

Nézd meg gondolataidat, s hogy mit ettél tegnap és vizsgáld meg, hogy érzed ma magad? Kicsattanó, erős, pozitív személyiségnek?

Bár sokan még mindig kételkednek, de a legtöbb betegség kiváltója a megevett étel és az emésztetlen gondolatok, problémák, pletykák, negatív önértékelések.

A főtt étel, mivel nem tartalmaz enzimet, így enzimeket von el a tüdőtől, a szívtől, a májtól, a vesétől, a legfontosabb szerveinktől! Hosszú évek alatt, a szervek megnagyobbodnak (ha edzel neked is nő az izmod, ugyanúgy működnek a szervek izmai is, minél többet dolgoznak és minél keményebben, annál nagyobbak lesznek) testünk elhízik, és különböző betegségek alakulnak ki.

A legtöbb ételt meg sem tudja emészteni a szervezet, csupán ízlelőbimbóink kívánják, kultúrák, hiedelmek, események, tévhitek erőltetik belénk. Nyákosodást és lerakódásokat okoznak a belekben.

A halál a belekben kezdődik! Kérdezd csak meg egy boncmestert, ő tudni fogja!

Ne azért élj, hogy egyél! Az étel tested szolgálatára kell, hogy váljon nem pedig csupán az unalom és élvezetek hajszolására!

1. Ételeidet, ha tudod Te magad készítsd el kerülve ezzel a gyors éttermeket! (Dolgoztam vendéglátásban, tudom milyen az olaj amivel sütnek, a húsok, a hűtők, hogyan lehet csak a panírozásnál, tejfölözéseknél csalni,és hogy nem minden szakács makulátlan tisztasággal dolgozik, nem beszélve a mikrózásokról, melyek után az étel „mintha” most készült volna el – mert úgy adják el.)

2. Ha tudsz vásárolj nagy vagy bio piacon! Kevesebb a permetanyag sőt szebb áruhoz is hozzájuthatsz. (A mi városunkban Veszprémben a nagy piacon több kis termelő is árusít, saját gazdálkodásból, így hasonló áron megvehetem a jobbat, a szebbet, mintha szupermarketbe vettem volna.) Tudtad, hogy a biozöldségeknek jóval magasabb a vitamin, ásványi anyag és enzim tartalmuk a vegyszerrel kezeltekkel szemben? Sőt vizsgálatok szerint semmi tápanyag tartalma nincs a legtöbb nagyüzemben „előtermesztett” zöldségnek.

3. Igyekezz mindent nyersen fogyasztani! Készíts különféle salátákat, receptekben segítek, és kísérletezz! Igenis jól lehet lakni, és megkapod a szükséges energiát! (Tavaly a szüleimnél térköveket raktak le a „fiúk”. Az én férjem egész nap csak zöldeket, salátákat evett, mégis bírta a fizikai, rakodó munkát is!) Tudtad, hogy az ezüsthátú gorilla csak füveket, gyümölcsöket, leveles dolgokat eszik? Mégis hatalmas ereje van!Az ezüsthátú gorilla testfelépítése, hasonló a milyénkhez, tömege 3 szorosa az emberének, és 30-szor annyi ereje van, mint nekünk! A fehérje a táplálékban lévő aminosavakból épül fel, a zöld növényekből, hajtásokból, levelekből.

4. Rágj meg mindent alaposan! Használd rágóizmod! Segíted ezzel az emésztésedet, erősíted fogaidat és rágóizmaidat. Eleinte furcsa lesz és talán fárasztó, de hidd el megéri! (Közös étkezéseknél észrevehető a különbség, az élő és hagyományosan főzött ételeket evők között. Már a másodikat eszi a társaság, mi még mindig a salátánkat nyammogjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!